BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Canaydın: Eli öpülecek adamım

Özhan Canaydın düzenlediği basın toplantısında Gerets'in kalacağını söylerken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, medyada yer alan haberlerin aksine teknik direktör Erik Gerets ile yola devam edeceklerini söyledi. Henüz Gerets ile görüşmediğini ancak gönlünün Belçikalı çalıştırıcının takımda kalmasından yana olduğu ifade etti.

"SIRA AZİZ YILDIRIM'DA"

Özhan Canaydın, kulüpler birliği toplantısını 18 kulübün katılımıyla yapma istekleriyle ilgili olarak da, ''Aziz Yıldırım'a son hamlemle el uzattım, sıra onda'' dedi. Aziz Yıldırım hakkındaki şike iddialarının, bu safhada konuşulmaması gerektiğini, doğruluğun yada yanlışlığın incelemeler sonrası ortaya çıkacağını kaydetti.

''ELİ ÖPÜLECEK BİR ADAM OLDUĞUMUN FARKINA İNŞALLAH VARILIR''

Canaydın, bir dinleyicinin ''Galatasaray'ın tarihi boyunca hiçbir takıma teşvik pirimi vermediğine dair yemin edebilir misiniz?'' şeklindeki soruya, ''Beni tanıyanların bana bu soruyu sormaması lazım. Benim felsefem, sporu spor gibi yapmaktır. Beş senedir tanınmış olmam lazım'' diye yanıt verdi.

Anadolu'daki adetlerde insanların, kendilerinden bir yaş küçükleri tarafından ellerinin öpüldüğünü anlatan Canaydın, ''İnşallah bir gün benim de eli öpülecek bir adam olduğumun farkına varılır'' dedi.

''SONG HASTA, OYUNCULARA BORCUMUZ YOK''

Özhan Canaydın, Galatasaray'ın son iki maçında forma giymeyen Song'un hasta olduğunu, bu futbolcuyla ilgili parasal bir sıkıntının bulunmadığını açıkladı.

''GALATASARAY KADIKÖY'DE NE ZAMAN KAZANACAK?"

Canaydın, bir dinleyicinin ''Türkiye AB'ye girdiğinde Galatasaray Kadıköy'de maç kazanacak'' şeklinde gönderdiği SMS üzerine, ''güzel espri, bunlar olmalı'' diyerek, ''Evet Kadıköy'de maç kazanamıyoruz, böyle bir şanssızlığımız var. İki dakikada iki gol yedik. İnşallah bu duruma da son vereceğiz'' dedi.

Selçuk Dereli'nin iyi bir hakem olduğunu ifade eden Galatasaray Başkanı, ''Elbet hata yapabilir. Hakkı yenen takımın hedeflere daha yakın olduğunu düşünüyorum. Haksızlığa uğrayan hakkı yenen, bir gün elbet layığını bulur. Adalet elbet bir gün tecilli eder. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız'' dedi.

''STAT İNŞAATI YENİ YILDA BAŞLAYACAK''

Özhan Canaydın, yeni yılın ilk döneminde stat inşaatının başlayacağını bildirdi. Canaydın, Şampiyonlar Ligi maçlarının Ali Sami Yen Stadı'nda yapılabilmesi için 4-6 milyon dolarlık bir harcama gerektiğini, önümüzdeki sezon için, bunun işin peşinde olacaklarını kaydetti.