BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

“Can suyu” olma!

Mazlum-der’in twetter hesabında Kayseri patlamasıyla ilgili insani bir yorum yapılmış; “Kayseri saldırısında ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyorum” demiş.

Mazlum-der’in twetter hesabında Kayseri patlamasıyla ilgili insani bir yorum yapılmış; “Kayseri saldırısında ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyorum” demiş.

Ne ilginçtir vatandaşın biri de bu yazının altına bir yorum bırakmış;”Hem bizi öldürüyorsunuz hem de başsağlığı diliyorsunuz” diye. Bana göre de Mazlum-der’in hatalı bir duruşu oldu ama bu kadar da değil bence.

Bu kadar gaflet olur mu?

Bu kadar ucuz yorum olur mu?

Düşmanın amacına bu kadar hizmet edilir mi?

Birkaç defadır yazılarımda dile getiriyorum, ortada bizim bildiğimiz bir derce haksızlık karşısında sesini yükselten JİTEM’in partneri PKK artık ortada yok, Kürt sorunu hafifleyince düşman örgütler; içeriden dışarıdan bir araya gelerek gücüne güç kattılar, ayrıca ne kadar düşman devletler varsa onlardan psikolojik, lojistik ve mühimmat düzeyinde destek alıyor.

Daha dün 8 Türk solu örgüt Kandile çıkıp aralarında Türkiye düşmanlığı konusunda ittifak etmediler mi?

İsmini dile getirmek istemediğim bu örgütün yönetiminde nice nice Türkler ve Ateist aleviler yok mu?

İran, Irak ve hatta Suriye, Rus dahi bunlara göz kırpmıyor mu?

Herhalde bu soruların cevabına kimse hayır diyemez. Peki bu durumda siz hangi hakla bu ilgisiz yorumu yapıyorsunuz;“Hem bizi öldürün hem başsağlığı dileyin” diye.

Muhterem vatandaşlarım bu Bileşik Düşman Örgüt(BDÖ)’nün tam istediği budur zaten. Vatandaşı birbirine düşürmek.

Şöyle bir düşünün FETÖ’nün yaptığını azılı düşmanımız bile yapamaz bu örgütün çoğunluğu da Türklerden oluşuyor, şimdi biz kalkıp Türkleri mi suçlayalım.

Yıllardır bu PKK’nin Kürt ve Kürt sorunuyla bir alakası kalmamıştır dediğimiz halde hala PKK ve türevleri tarafından bir kabahat işlenir işlenmez Kürtlere saldırmak ayıptı, kusurdur, izan kıtlığıdır.

Ateist alevi dedim aynen bunların paraleli Sünnilerin de rafizileri var kol kola girmişler, düşmana maşa olmuş vaziyette Anadolu insanına sıkıntı veriyor, düşmanın değirmenine su taşıyorlar. Yazık ki ne yazık!

Zaman selamlaşma zamanıdır, Anadolu insanı öldürmekle bitmez, ayrıca düşmanın ne kadar korkak ve ürkek olduğunu, takatten düştüğünü de bu serserice yaptığı saldırılardan anlaşılıyor. Ama eğer bu olaylar üzerine birbirimize yan bakarsak işte o zaman bu tür örgütlere “can suyu” olmuş oluruz.

Devletimiz tüm imkanlarıyla mücadele ediyor, bize de ne düşerse yapmaya çalışalım. Varsa Hükümetin devletin eksikleri uyarıcı nitelikte çalışmalar da yapalım. Birlik beraberlik için kimin elinden ne geliyorsa yapmakla yükümlüdür. Duygusal davranıp dilimize geleni paylaşma zamanı değildir diye düşünüyorum.

Tabi ki bu saldırıyı da diğer menfur saldırı gibi lanetlemek durumundayız, Allah yakınlarına sabır versin. Düşman hattı belli değil ki ya Allah deyip ya şehit ya gazi olalım değil mi?

Örneğin ben ölümüme razıyım ama bu zulümlerin yaşanmasına razı değilim bu kadar zoruma gidiyor.

Yüce Mevlam (celle ve ala) bize acısın, gerçekten dayanılır gibi değildir. Demek hala da dosdoğru yola girmemişiz ki uyarılar devam ediyor.

Mutlu ve huzurlu bir hayatı yaşandığı bir Türkiye dileklerimle.