BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Cami tuvaletinde tecavüzde büyük yalan!

Cami tuvaletinde tecavüz iddiası yalan çıktı. Ama tecavüze uğradığını iddia eden kadın öyle böyle yalan söylememiş.

Abone ol

Kütahya'da 24 yaşındaki U.G. adlı evli kadına cami tuvaletinde tecavüz ettiği ve 17 yaşında olduğu öne sürülen H.T.'nin 12 yaşında ilköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi olduğu belirtildi.

İddiaların aksine U.G.'nin tecavüze uğramadığı belirlenirken savcının talimatıyla sersest bırakılan H.T.'nin psikolojik dengesinin bozulduğunu anlatan yakınları U.G. adlı kadının psikolojik rahatsızlığının olduğunu, çocuklarına iftira attığını söyledi.

U.G. adlı kadın, polis merkezine başvurarak komşularının oğlu H.T.'nin kendisine 29 Ekim tarihinde cami tuvaletinde tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Evli olduğu belirtilen U.G. polise verdiği ifadesinde şu iddialarda bulundu: “Olay akşamı evimin penceresinden bakarak eşimin gelmesini bekliyordum. Bu sırada komşumuzun oğlu H.T. pencerenin önüne geldi. Bana ‘Gel birlikte kola içelim’ dedi. Eşim kapıyı dışarıdan kilitlediği için pencereden çıkıp H.T.'nin yanına gittim. Birlikte komşumuzun evinin önündeki merdivenlerde oturarak kola içtik. H.T. üşüdüğünü bahane ederek yanıma sokuldu. Bacaklarımın arasını ve göğüslerimi elledi, yanağımı ve dudağımı öptü, erkeklik organını gösterdi. ‘Yapma’ dediğim halde beni kolumdan tutup zorla cami tuvaletine götürdü ve orada tecavüz etti. Kendisinden şikayetçiyim.”

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülen ve suçlamaları kabul etmeyen H.T., cumhuriyet savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı. H.T.'nin yakınları, komşuları olan U.G. adlı kadının iftira ettiğini öne sürdü.

Komşuları U.G. ve eşi N.G.'nin psikolojik sorunlarının olduğunu, sürekli olarak ilaç kullandıklarını, daha önce de başkalarına iftiralar attığını anlatırken, H.T.'nin yakınları “12 yaşındaki çocuk 24 yaşındaki bir kadına nasıl tecavüz etsin? Ayrıca böyle bir olay da yok. Kadının hastanede yapılan muayenesinde tecavüze uğramadığı belirlendi. U.G. 12 yaşındaki çocuğa iftira attı. Bu olay nedeniyle çocuğun psikolojisi bozuldu. H.T. okula da gitmek istemiyor” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de U.G.'nin psikolojik rahatsızlığının olduğunu belirtirken, “U.G. sürekli mahallede olay çıkartıyor. Evinin önünden geçenleri gördüğünde ‘Sen benim evimi niye gözetliyorsun?’ diyor. Bazı kişilere de kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek iftiralar atıyor. Bu olayın da iftira olduğunu sanıyoruz” diye konuştular