Dünyanın en saygın üniversitesinden mezun olup dansöz oldu. Bakın niye?
Abone ol Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri Camridge'den mezun oldu. 4 yıl araştırma görevlisi olarak deneyler yaptı. Şimdi Emma Chapman, kariyerini sonlandırıp dansöz olmaya karar verdi.Bilimsel birikimimini bir kalemde silip oryantal dans dersleri vermeyi seçen 28 yaşındaki Chapman, kararınından pişmanlık duymadığını, yeni işinden daha az para kazansa da daha mutlu olduğunu söyledi.
Daily Mail gazetesine konuşan Chapman, “Dans etmek laborutuvarda olmaktan çok daha eğlenceli. Ayrıca kendi işimi yapabilmek bana özgürlük hissi veriyor” dedi.
Yılda 75 bin YTL’lik kazancını terk edip saati 130 YTL olan oryantal dans dersleri vermeye başlayan Emma Chapman, eski kariyerine dönmeyeceğini açıkladı.