BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Çalıntı otoyla dehşet

Kadıköy'de oto hırsızları çalıntı oto ile kaza yaparak 2 kişinin yaralanmasına neden oldular

Abone ol

2 kişinin yaralanmasına neden olan hırsızlar kazanın ardından kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, E-5 Karayolu üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Çalıntı olduğu belirlenen 34 ATC 63 plakalı otomobil ile Fenerbahçe yönünde seyir halinde bulunan kimliği belirsiz sürücü, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil, aynı yönde seyreden Halil Ergül yönetimindeki 34 UR 8682 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan minibüs önce kendi etrafında döndü, ardından takla attı. Minibüste bulunan Verda Altınnot ve Muharrem Tutar çarpmanın etkisi ile araç içinden fırladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Halil Ergül ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Otomobilde bulunan 3 şahıs ise kazanın ardından kayıplara karıştı. Kazanın ardından olay yerinde inceleme yapan polis, kazaya sebebiyet veren otomobilin düz kontak yapılarak çalındığını belirledi. Yapılan sorgulamada aracın çalıntı kaydına rastlamayan polis, otomobilin yeni çalınmış olabileceğini belirtti.

Bu arada polise ifade veren minibüs sürücüsü Halil Ergül, kendilerine çarpan aracı fark edemediğini söyledi ve aniden ortaya çıkıp minibüsün sol tarafa vurduğunu iddia etti.

Olay yerine toplanan meraklı vatandaşlar, incelemeler sırasında görevlilere zor anlar yaşattı. Polis, kazanın ardından kaçan şahısların bulunması için soruşturma başlattı.