BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Çalıkla Enerji Bakanı ne konuştu?

Köşk'teki resepsiyonda işadamı Çalık ile Enerji Bakanının uzun sohbeti merak konusu oldu

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Cumhuriyet Bayramı için Çankaya Köşkü'nde verilen resepsiyonda önemli buluşmalar ve ilginç görüntüler yaşandı. Bunların içinde en dikkat çekenlerden biri ise enerji alanında büyük yatırımlarıyla bilinen işadamı Ahmet Çalık ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız arasında geçen uzun sohbetti.

ÖZEL SOHBET
Özellikle Türkmenistan'da enerji alanında yaptığı büyük yatırımlarla dikkat çeken Çalık resepsiyonda pek çok kişiyle sohbet etti. Ancak en uzun sohbeti faaliyet gösterdiği alanla ilgili çalışmaları yürüten Enerji Bakanı Taner Yıldız'la oldu. Çalık ve Yıldız neredeyse yarım saat ayaküstü resepsiyonda sohbet etti. Doğalgaz boru hatları ile ilgili önemli işler üstlenen Çalık'ın Bakan Yıldız'la neler konuştuğu bilinmez, ama uzun süren sohbetten pek çok konuyu değrelendirdiklerini anlamak zor olmasa gerek.

ÇALIK-ALBAYRAK GERİLİMİ

İşadamı Çalık, Bakan Yıldız'la olan uzun sohbetinin ardından çalışma arkadaşı Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Albayrak'ın yanına gitti. Çalık ve Albayrak arasındaki sohbetin biraz gerilimli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Sohbette Çalık'ın sert ifadeli yüzü bir konuda Serhat Albayrak'ı eleştirdiği yorumlarına neden oldu.