BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Çalık için karar günü

Çalık grubu Sabah ihalesini aldı ama son kararı RTÜK verecek. Toplantı bugün...

Abone ol

ATV ve Sabah’ın Çalık grubuna satışı konusunda son viraja girildi. RTÜK’den de onay çıktığı taktirde, Sabah-ATV yeni sahiplerine kavuşacak.

RTÜK bugün Sabah-ATV’nin Çalık grubuna satışı konusunda olağanüstü bir toplantı yapacak. Dosyadaki eksik evrakların tamamlanması durumunda atv-Sabah ihalesi için karar verilecek. Turkuaz grubunun şirket yapısında eksiklik görülürse, toplantı 29 Ocak Salı gününe ertelenecek.

ATV ve Sabah’ın Çalık grubuna satışı konusunda son viraja girildi. RTÜK’den de onay çıktığı taktirde, Sabah-ATV, yeni sahiplerine kavuşacak. RTÜK bugün, bu ihaleyi görüşmek üzere olağanüstü toplanıyor. Dosyadaki eksik evrakların tamamlanması durumunda, ATV- Sabah ihalesi için karar verilecek. Daha önce Turkuaz grubuna ilişkin şirket yapısı konusundaki evraklarda eksiklik görülmüş ve bu belgelerin tamamlanması istenmişti.

Bugün yapılacak olağanüstü toplantıda dosyalarda yine eksiklik saptanırsa, görüşme 29 Ocak Salı gününe ertelenecek. Bu arada RTÜK üyelerinden birinin hastalığı nedeniyle tedavi altında olduğu ve bu üyenin de toplantıda hazır bulunması amacıyla nihai karar toplantısının ertelenebileceği belirtiliyor.