BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
HABER /  DÜNYA

Buzdolabından kokain çıktı

İstanbul’da yapılan baskınlarda, 11 kilo 300 gram kokain ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, kokainin 4 kilo 550 gramı ...

Abone ol

İstanbul’da yapılan baskınlarda, 11 kilo 300 gram kokain ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, kokainin 4 kilo 550 gramı buzdolabında bulundu.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hollanda’dan Türkiye’ye uyuşturucu getiren bir şebekeyi takibe aldı. 5 ay süren teknik ve fiziki takipte, şebekenin İstanbul’a getirilen uyuşturucuları, satmak için anlaşılan kişilere teslim etmeye hazırlandığı belirlendi. Esenyurt’ta bir otoparkta teslimat yapılırken, narkotik ekipleri operasyon düzenledi. Yapılan baskınla 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.
Narkotik ekipleri, uyuşturucunun ele geçirilmesiyle, daha önceden belirlenen adreslere de eş zamanlı baskınlar düzenledi. Adreslerde arama yapan ekipler, bir evdeki buzdolabının buzluk kısmında 4 kilo 550 gram kokain ele geçirdi. Buzluktaki kokainini bulunma anları polis kameralarına da yansıdı.
Toplam 11 kilo 300 gram kokain ele geçirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden 5’inin tutuklandığı belirtildi.
(İHA)