BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor'un yine boynu bükük!

Bursaspor, Old Trafford Stadı'nda karşılaştığı Manchester United'a 1-0 mağlup olarak 3. maçından puansız ayrıldı.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın istedikleri gibi geçmediğini belirterek, "Maçtan önceki düşüncemiz ve beklentemiz karşılaşmadan iyi bir netice ile ayrılıp bundan sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceğimize umut aşılamaktı. Malaesef maç istediğimiz şekilde bitmedi" dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, "Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Stepanov'un ve Ali Tandoğan'ın sakatlık sebebiyle oyundan çıkmasının da etkisi vardı. Biraz daha üretken olabileceğiz değişikliği yapacapımız sırada Ali'nin sakatlanması malesef oyuna hareket getirmemizi engelledi. Çok üretken olamadığımız, rakibinde iyi olmadığı bir maçı kazanamadık. Zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kalmasaydık daha üretken olabilirdik" dedi.

UEFA Avrupa Ligi şanslarıyla ilgili bir soruya ise Sağlam, "Bugün rakiplerimizin hepsi puan aldı. Bizim 3.'lük şansımız iyice azaldı. Bundan sonra kalan 3 maçın ikisinde puan kaybına uğramamız gerekekir. Valencia maçını iyi değerlendirmek lazım" cevabını verdi.