BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Bursasporlu Sercanı almanın şartı

Transfer gündemini meşgul eden Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili olarak Bursaspor başkanı ilginç bir açıklama yaptı.

Abone ol

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı ancak olağanüstü bir teklif geldiği takdirde yurt içinden bir takıma satabileceklerini açıkladı.

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel" programına katılan Yazıcı, "Sercan için yurt içinden olağanüstü bir teklif gelmeli” dedi.

Bursaspor yönetimi, Fenerbahçe’nin gündeminde olan, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Sercan için şu an sadece yurt dışından gelen teklifleri değerlendiriyor.

OLAĞANÜSTÜ TEKLİF

Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, daha önce Sercan’ı yurt içinde bir takıma vermeyecekleri yönündeki açıklamasının geçerli olduğunu söyledi. Yazıcı, “biz teklifleri tatmin edici bulmuyoruz. Sercan transferin en değerli oyuncularının başında geliyor. Bize olağanüstü bir teklif yapsınlar. Yönetim olarak oturup değerlendiririz” dedi.

Volkan Şen için Galatasaray’dan gelen teklifi de yeterli bulmadıklarını ifade eden Yazıcı, Juan Sebastian Veron’un gündemlerinde olmadığını, bu konudaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.