BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,87
ALTIN 2.822,39
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor ne yapmış ki?

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylarla ilgilerinin bulunmadığını belirterek, “Cezalardan bahsediliyor ama Bursaspor ne yapmış ki ceza alacak.” dedi.
   
Yazıcı, yaptığı açıklamada, olaylar nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. “Bursaspor olarak biz olayların neresindeyiz” diye soran Başkan Yazıcı, şunları dile getirdi:
    
“Böylesine bir olayı hiç kimse tahmin edemezdi. Kulüp olarak yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Böylesine ihtimallerin içinde olan olayların olabileceği bir maç ama bu sadece bizi değil bütün Türkiye’yi ilgilendiriyor. Burada bir iyi niyet var. Bu iyi niyet Beşiktaş taraftarlarını Bursa’ya almaktır. Cezalardan bahsediliyor ama Bursaspor ne yapmış ki ceza alacak. Beşiktaş taraftarlarına hiçbir şey olmamış, kaldığı otelde sözlü bir saldırıya da uğramamış. Maçın ertelenmesi onlara bir avantaj bile düşünülebilir.”

BU İŞTEN NEMALANANLAR MI VAR

Bursaspor ve Bursa şehrinin iyi niyet gösterdiğine dikkat çeken Yazıcı, “Bursaspor Kulübü'nün de bu olaylarda hiç ilgisi yok. Bursaspor suçlanamaz. Türkiye’de de böyle bir şey hiç yaşanmamış. Bunun yönetmelikte yeri de yok. Böyle bir şey daha önce yaşanmamış ki. Herkes sağ duyulu olmalı. Ceza bazı şeyleri daha da tırmandırır. Yani biz ne yaptık ki ceza alacağız. Ben bütün futbol kamuoyunu sağ duyuya çağırıyorum. Yani Bursapor-Beşiktaş maçı arasında ki husumetin bitmesinden nemalananlar mı var?” diye konuştu.