BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Bursanın hain evladı

Bursa'da 48 yaşındaki Recep Öngelen, annesinin boğazını sıkarak altın kaplama protez dişlerini aldı.

Abone ol

Bursa'da 48 yaşındaki Recep Öngelen, para istediği ancak alamadığı yatalak babası 78 yaşındaki Hakkı Öngelen ile annesi 74 yaşındaki Ayşe Öngelen'in boğazlarını sıkıp zorla ağızlarındaki birinin kısmen altın kaplama olan protez dişlerini aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım İlçesi İncirli Mahallesi Dibekönü Sokak 28 numada meydana geldi. İşçi emeklisi 2 çocuk babası Recep Öngelen, hastalığı nedeniyle yatalak olan emekli imam babasının evine geldi.

Psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Recep Öngelen, önce kapıyı açan annesi Ayşe Öngelen'den, ardından da babası Hakkı Öngelen'den para istedi. Olumsuz yanıt alan Öngelen, evdeki eşyaları kırıp dağıttıktan sonra boğazlarını sıktığı anne ve babasını ölümle tehdit etti.

Annesinin bir kısmı altın kaplama olan protez dişlerini zorla ağzından alan Öngelen, öfkesi dinmeyince babasının da ağzındaki protez dişlerini çekip zorla aldı. Öngelen daha sonra evden ayrıldı. Dişleri olmadığı için sabah kahvaltısı yapamayan, öğlen de yemek yiyemeyen Öngelen çifti, bugün polise giderek oğulları hakkında şikayette bulundu.

5 çocuk babası olduğunu belirten Hakkı Öngelen, “Paramız kalmadı. Kendimizi savunacak durumda değiliz. Oğlum Recep’in bizden dişlerimizi dahi alması çok zoruma gitti. Bu yaştan sonra dişsiz yaşayamayız'' diyerek polislere bulmaları için yalvardı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırgan Recep Öngel'i yakalanması için çalışmaları sürdürüyor.