BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  SPOR

Bursada üç puan üzüntüsü

Bursaspor Teknik Direktörü Korkmaz, galibiyeti kaçırdıklarını iddia etti

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 1-1 biten Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “İlk 5 dakikayı saymazsak, maçın tamamında oyunun hakimi bizdik” dedi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini, kimi zaman iyi top kullandıklarını ve iyi paslaşma yaptıklarını söyledi.

Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını dile getiren Korkmaz, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk 5 dakikayı saymazsak, maçın tamamında oyunun hakimi bizdik. Taraftarlarımızı 3 puan alarak sevindirmek istiyorduk ama olmadı” diye konuştu.

PENALTI POZİSYONU

Korkmaz, maçın 77. dakikasında Ergin'in, Ömer Erdoğan tarafından düşürüldüğü pozisyonu hakem İsmet Arzuman'ın penaltı olarak değerlendirmesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Hiçbir şey bu kadar kolay olmamalı. Türk futbolunun ilerlemesini istiyorsak bu kadar kolay kararlar verilmemeli. Pozisyonu televizyondan izleyenler pozisyonun penaltı olmadığını söylüyor. Ancak eğer pozisyon penaltıysa hakemden özür diliyorum. Ama ben uzaktan görmeme karşın penaltı olmadığına inanıyorum.”

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da Bursa'ya 3 puan hesabı yaparak geldiklerini, ancak 90 dakika sonunda 1 puan almayı başardıklarını anlattı.

Maçın ilk yarısında özellikle ilk 20 dakikada çok üstün oynadıklarını ve pozisyonlar ürettiklerini ifade eden Doğan, ancak gol atma becerisini gösteremediklerini, 17. dakikada inanılmaz bir kademe hatası yaparak 1-0 yenik duruma düştüklerini hatırlattı.

Doğan, ilk yarıdaki kademe ve pas hatalarını ikinci yarıda yinelemediklerine işaret ederek, “İkinci yarıda çok iyi oynadık. Beraberlik golünü bulduk. Pozisyonlar ürettik ama üstünlük golünü bulamadık” dedi.