BIST 9.765
DOLAR 34,11
EURO 37,97
ALTIN 2.823,21
HABER /  GÜNCEL

Bursa canisi yakalandı

Bursa'da Melek Birinci ve iki çocuğunun evlerinde hunharca katledilmesinin faili 2 ay sonra yakalandı.

Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, nisan ayında anne Melek Birinci ve iki çocuğunun evlerinde boğazları kesilerek öldürülmesi olayının zanlısı yakalandı.

Melek Birinci'nin komşusu T.Ç'yi (29) takibe alan polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı. T.Ç'nin Melek Birinci'nin eşi Nazmiye Ç'nin evden sık sık kaçmasıyla ilgili ''Karını bu mahallede istemiyoruz, bir daha buraya getirme'' demesini gururuna yediremediğini ve olay günü ziyarete gittiği Melek Birinci'yi evin mutfağından aldığı bıçakla öldürdüğünü anlattığı öğrenildi.

Çocukları katlettiğini hatırlamıyor!

T.Ç, olay günü son olarak 8 yaşındaki Çiğdem'in telefona doğru gittiğini gördüğünü, daha sonra kendini kaybettiğini ve çocukları öldürdüğünü hatırlamadığını kaydettiği bildirildi. İşsiz olduğu ve olaydan sonra aynı evde yalnız kaldığı öğrenilen T.Ç, sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Olayın geçmişi:

Bir yapı markette çalışan Mustafa Birinci, mesai çıkışı evine gittiğinde eşi Melek ile çocukları Çiğdem ve Onur'u kanlar içinde bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, genç kadının ve çocuklarının boğazları kesilerek öldürüldüğünü, kadının boğazı kesilmeden önce 24 yerinden bıçaklandığını belirlemişti.