BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Burhan Ayeri'nin Tatlıses'e tavsiyesi

Burhan Ayeri bugünkü köşesinde en çok yer ayırdığı konu Tatlıses-Asena olayı. Pekşen Tatlıses'e tavsiyelerde bulunurken, Tv programlarına da takılmadan edemiyor.

Abone ol

Akşam Gazetesi Burhan Ayeri, bu seferki sutununun çoğunu Tatlıses-Asena kavgasına ayırıyor. Ayeri, Asena'ya tehditler yağdıran Tatlıses'in yaptıklarına değiniyor ve Tatlıses'e bazı tavsiyelerde bulunuyor. Ayrıca, ünlüler çiftliği'ne de uğramadan geçmiyor....

Bir şeyler yutmuş

Kafamız o kadar ciddi konuyla doluyken tebessüm ettirecek şeyler yazmak zor. Buna rağmen okurlarımızın pazar gününe limon sıkmak istemiyoruz. Doğrusu habercilik dönemimizde de, özellikle tatil günlerinde şirin haber ve tabii ki tatlı fotoğraflar derlemeye çaba gösterirdik. Köşe yazarlığımız sırasında, birkaç istisna dışında bu çizgiyi bozmamaya çaba sarfediyoruz. Önceliği İbrahim Tatlıses'e vererek başlayalım. İbo'nun adeta 'Gelinim Olur musun'daki kaynana adaylarına dönüşen tavrını hayretle izliyoruz. Semra Hanım'ın dişisi gibi. Asena için tehditler yağdırdı, olmadı. Ağlamaktan gözleri kör olacaktı, sonuç alamadı. Bodrum'daki Aso Bar çalışanlarını kullandı tık yok. Bu kızın ablasıyla Almanya'da kebap işine soyundu ıhh. Hani arada kim vurduya giden vurulma olayını es geçiyoruz. Şimdilerde "Ayı yavrusunu severken, öldürürmüş" sözünü hatırlatan-kızmaca yok-demeçlere başladı. Belki de ilk defa, doğrudan bir büyük medya grubunu karşısına aldı. Bu tavrında inat ederse, sonucun aleyhine biteceği kesin. Birtakım hurafelere fazlaca inanan Tatlıses'e, Asena tarafından 'Eşek dili yedirildi' galiba. Şimdilerde, 'Kendim ettim kendi buldum' deyip, büyü çözücü peşinde olmalı. Herşey bir yana İbo'ya tavsiyemiz bu saatten sonra Fransızların ünlü sözünü hatırlaması; "Terk ettiğin kadının dönüp topuğuna bakma! Hele o seni bırakmışsa 'Hiç hatırlama". İşin en önemli boyutuna gelince, yılların biriktirdiği 'Sevgi seli' yok oluyor. Bir bir kazanılanlar, binlik gruplar halinde onu terk etmekte. Laf aramızda, Asena'daki özellikleri de merak etmiyor değiliz. Görüntüsüne iki rötüş yapın 'Gazi Koşusu kazanmışlar'ı hatırlatıyor!

* * *

Ünlüler Çiftliği'nin yönetimi Banu Alkan'a geçti. Halkımızın seçimine saygılıyız. Burada merak ettiğimiz konu Afrodit'in mi yoksa Güllü'nün mü daha ağır çektiği. Seray Sever'den ricamız, Hereke'ye bir daha gidişinde tartı götürmesi. Hatta bu kantar bile olabilir. Sonuçlar açıklandığında görün ratingi.

* * *

'3.Tür'ün epey propagandası yapıldığı için merakla bekledik. Bazılarının bize kızacağını bilsek de doğruları yazacağız. Eğer Cem Özer'in canlandırdığı 'Yumuşak Android' rolü Volkan Severcan'a verilseydi, başarı yakalanırdı kanısındayız. Espriler zorlama. Fatih Ürek'li, Erman Toroğlu'lu göndermelere 'Gıdıklama makinesi' şart. 'Uzay yolu, dertler dolu' müziği eşliğindeki yapımın sonunu tahmin zor değil. Bir Mustafa Altıoklar başarısızlığı daha...

* * *
Bazı isimler ne kadar zorlanırsa zorlansın bir yere kadar gidiyor. Manken Cansu Dere'yi başarılı bulduğumuzu ifade edip, bır kenara koyuyoruz. Yine aynı kanalda 'Life Style Sinema'yı-Yarısı İngilizce de niye cınema değil, sinemayı-sunan Tuba Ünsal'ı tanımayıp ilk defa görenler 'Şapır Şupur Beni Ye' şarkısını söylemeye başlayabilir. Ancak konuşmaya başladığı an kendinizi çocuk bezi dublajında sanıyorsunuz. NTV yönetimi bu işin farkında değil!

YAZI:AKŞAM