BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  DÜNYA

Bunlarda mı yardım için ?

Beko Basketbol Ligi’nin 10. haftasında oynanan Pınar Karşıyaka – Galatasaray Liv Hospital maçının 3. periyodunun bitmesine 4 dakika 21 saniy...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nin 10. haftasında oynanan Pınar Karşıyaka – Galatasaray Liv Hospital maçının 3. periyodunun bitmesine 4 dakika 21 saniye kala olaylar çıktı.
Karşıyaka Arena’da protokol tribününde çıkan sözlü tartışma, kısa sürede yumruklaşmaya dönüştü. Taraftarların da olaya dahil olmasıyla salon bir anda karıştı. Hakem oyunu durdurdu. Galatasaraylı basketbolcular soyunma odasının yolunu tutarken, ev sahibi ekibin oyuncuları ise taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Galatasaray çevik kuvvet ekipleri tarafından ablukaya alındı.
Taraftarların sahaya çakmak, pet şişe ve bozuk para atmaları sonucu ortam bir hayli gerildi. Olayların sona ermesinin ardından maç tekrar başladı.Maçın devre arasında ise yeşil-kırmızılı taraftarlar Van’daki depremzedeler için salonu atkı ve bere yağmuruna tutmuştu. Taraftarların çıkan olaylarda sahaya attıkları çakmak, pet şişe ve bozuk paralar ise maçın devre arasındaki örnek davranışa gölge düşürdü.
(İHA)