BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoyu kesinlikle istemediler!

Bülent Ersoy 1 milyon Euro'yu gözden çıkarıp o villayı almak istedi ama beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Abone ol

Bülent Ersoy, geçtiğimiz aylarda kendisine bir ev almak için İstanbul’da araştırmalara başladı. Emlakçılarla görüşen Ersoy, aradığı evi Zekeriyaköy’de buldu.

Birçok işadamı ve şirket CEO’sunun yaşadığı Güney Konakları sitesinde bir villayı çok beğenen Diva, 1 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Ancak ünlü sanatçı teklifini yaptıktan sonra beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Habertürk'ün haberine göre Bülent Ersoy’un sitelerinde ev alacağını öğrenen Güney Konakları sakinleri ayağa kalktı. Hemen site yönetimiyle bir toplantı yapan ev sahipleri, “Biz Bülent Ersoy’u komşu olarak istemiyoruz” diye ültimatom verdi. Site yönetimi, ev sahiplerinden gelen bu tepki üzerine el sıkıştığı halde Diva’ya ev satmaktan vazgeçti. Ersoy’u kırmamak içinde “Çok özür dileriz ev bir-iki gün önce satılmış” diyerek evi satamayacaklarını açıkladı.

İKİNCİ EL SEVGİLİSİYLE EVLENİYOR

[PAGE]

Mert Tokatlıoğlu’ndan olaylı şekilde boşanan Pınar Aylin, Haziran ayında ilk kez görüntülendiği sevgilisi Süleyman Bey ile evlilik kararı aldıklarını açıkladı.

Özlem Yıldız ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptıkları "Her Şey Dahil" programına katılan Pınar Aylin, programda evlilik teklifi aldığını açıkladı. Aylin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi işadamı Süleyman Bey ile önce nişanlanacağını sonra da evleneceğini söyledi.

Pınar Aylin, açıklamasını şu şekilde yaptı;

"Bu konuyu aramızda çok uzun zamandır konuşuyorduk. Kızım Maya'nın da haberi var. Süleyman'ın kızı da biliyor. Hep bir arada olduğumuz zaman konuştuğumuz bir konu. Son zamanlarda ben de bu konuda eskisi gibi tavır göstermiyorum. Ilımlı olabilir diye konuşuyorduk. Şimdi artık bu sefer çok net bir şeyler konuşuldu. Bir gün başbaşaydık. Teklif, tatildeyken geldi. Aklımızda iki tarih var. Birincisi nişan tarihi, ikincisi ise düğün. Nişanlılık dönemi yaşayacağız. Nişan, benim doğum günüm olan 12 Mayıs'da gerçekleşecek. Yani gidişat o gidişat. "

Bu açıklamalardan sonra Pınar Aylin'e düğünün ne zaman yapılacağı da soruldu. Çok zor anlar yaşayan şarkıcı, sevgilisi Süleyman Bey'in doğum gününde de evleneceklerini açıkladı.

TORUNU HÜLYA KOÇYİĞİT'İ BOZDU

[PAGE]

Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu 'İyi ki Varsın' programına, bir süre önce dünyaevine giren torunu Neslişah Alkoçlar Aksoy ile birlikte konuk olan Hülya Koçyiğit, torununun sigara içtiği için kendisini eleştirmesi üzerine kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Televizyongazetesi'ndeki habere göre, konuşmanın bu kısmında Elvis Presley'in ailesinin 3 kuşak birlikte çekilen fotoğraflarını hatırlatan Türkmenoğlu, "Şimdi siz bunu 4 kuşak yapabilirsiniz. En fazla 15 sene var. Hülya Hanım'ın yaşındakiler Hollywood'da genç kızı oynuyor" diye konuştu. Bu sırada söze giren Neslişah, anneannesine izleyen herkesin önünde sitemli bir sözde bulundu ve "Ama onlar sigara içmiyorlar. Kendilerine bakıyorlar. Anneannem çok sigara içiyor" diye konuştu.

"Hiiihhh" diyerek bir an kalakalan Hülya Koçyiğit, şaşkınlığını atlatınca "Bir televizyon programında, bayram günü!" diyerek torununu uyarmak istedi. Ancak Neslişah, adeta Koçyiğit'i tüm sevenlerine şikayet etti ve "Şikayet etmek istiyorum çünkü ben onu çok seviyorum ve sağlığına dikkat etmesini istiyorum" dedi. Ne söyleyeceğini bilemeyen ve öylece kalan Hülya Koçyiğit'in imdadına Fatih Türkmenoğlu yetişerek, kendisine sigarayı bırakması için bir yöntem önereceğini söyleyip reklama pas attı.

ARDA'DAN SİNEM'E EVLİLİK TEKLİFİ

[PAGE]

Roma’da çekilmiş sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkıncaya kadar ilişkilerini inkar eden Sinem Kobal ve Arda Turan aşkında sürpriz gelişme. Genç çift evlilik kararı aldı.

Galatasaray’ın kaptanı 22 yaşındaki Arda Turan geçen yazdan bu yana flört ettiği kendisiyle aynı yaştaki oyuncu Sinem Kobal’a evlenme teklif etti.

Sinem Kobal da teklifi kabul etti. Aileler bayramdan sonra bir araya gelip tanışacak. Genç çift nikah tarihi konusunda ise bilgi vermek istemiyor.
Sinem Kobal ile Arda Turan evlenme kararını iki hafta önce yaptıkları romantik İtalya tatili sırasında aldı.

ADIM PAVYONCU İZZET OLACAK

[PAGE]



Hürriyet Gazetesi'nin usta kalemi Ahmet Hakan'a konuşan ünlü işletmeci İzzet Çapa,çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çapa, "Bundan böyle bana pavyoncu İzzet diyecekler" dedi.

"Cahide’nin içine bir pavyon açmayı düşünüyorum. Adı ‘The Pavyon’ olacak. Cahide iç içe üç mekândan oluşacak. Bir tostçu: Sokak kültürü. 20 liraya tostun yanında şarap da içebileceksin. Sonra oradan Cahide’ye giriyorsun... Herkesi şaşırtacak bir otel gibi. Her loca bir otel odası olarak tasarlanacak. Cahide Palas Oteli! Oradan çıkınca da küçük bir gece kulübü... Ailelerin gittiği, detone sesli, eski bir pavyon kültürünün olduğu bir yer. Bana bunca zaman gece hayatının dâhisi dediler, en sonunda ‘Pavyoncu İzzet’ diyecekler."