BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,10
ALTIN 2.445,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucasporda Mondragon heyecanı

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek Bucaspor, Galatasaray'ın unutulmaz kalecisi Mondragon'la transfer görüşmelerine başladı.

Abone ol

Bucaspor'a büyük bomba. Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor'da transfer çalışmaları erken başlarken, Almanya'nın Köln takımında forma giyen Galatasaray'ın ve Kolombiya Milli Takımı'nın unutulmaz kalecisi Mondragon, Bucaspor'da oynamak için menajeri aracılıyla haber gönderdi.

Yeni Asır gazetesinden Halil Fincan'ın haberine göre, futbol yaşantısını Türkiye'de noktalamak istediğini belirten 39 yaşındaki file bekçisi tecrübelerini altayıpıya da aktaracağını iletti.  Galatasaray'da 6 yıl forma giyen Mondragon'un Türkiye'yi unutamadığını, daha önce Galatarasay ile geldiği İzmir'i çok beğendiğini belirten Mondragon, futbol yaşantısına da burada noktayı koymayı düşündüğü açıkladı. Tecrübeli kalecinin 350 bin euroya (Yaklaşık 780 bin lira) oynayabileceği iletilirken, bu teklif Bucaspor'un tarihinde de bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Çünkü ilk kez yıldız bir oyuncu Bucaspor'a gelmek istediğini belirtmesi yönetimin göğsünü kabarttı.