BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  EKONOMİ

Bu yatak tamamen size özel!

Yatağınızdan memnun değilseniz, bilimsel yöntemlerle hazırlanan bu yatağa bir göz atın...

Abone ol

Uyku tercihleriniz, uyku şekliniz ve vücut ihtiyaçlarınıza göre kişisel olarak üretilen YATAŞ Sleep to Live® sayesinde, artık yatağınızı içgüdülerinize göre seçmek zorunda değilsiniz.

Vücudunuza uygun uyku rengini bilimsel yöntemlerle sunan patentli MySide Technology'ye sahip tek yatak Sleep to Live®, kusursuz uyku kalitesi ve konfor sağlıyor...

YATAŞ, uyku sağlığı konusundaki uzmanlığını, insan vücuduna en uygun destek ve basınç dengesini sunan "size özel" Sleep to Live® yatakları ile zirveye taşıdı. Yatak alışveriş alışkanlıkları tamamen değişecek.

Uyku kaliteniz, yaşam kaliteniz üzerinde de belirleyicidir. Geleneksel yataklar, tek bir destek katmanın tüm vücut tiplerine uyması beklenerek üretilir. Fakat nasıl ki gününüzün sekiz saatini başkasının ayakkabılarını giyerek geçiremezseniz, size ve omurganıza uygun olmayan bir yatakta yatmak zorunda da kalmamalısınız. Bu gerçekten hareket eden YATAŞ, dünyanın en önemli uyku araştırma merkezlerinden biri olan Amerikan Sleep To Live Enstitüsü'nden, MySide Teknoloji lisansını alarak, ülkemizde de her bireyin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek özel yatak üretimine başladı.

BÜYÜK YADA KÜÇÜK AYAKKABI YOK!

YATAŞ Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Şölen Aslı Altop Shafer, açılışını yaptığı basın toplantısında "Bu projenin esas amacı mevcut yatak sektöründeki yatak seçim deneyimini tüketici açısından bilimi destek olarak kullanarak kolaylaştırmak.

Mevcut yatak sektöründeki yatak seçimi, belirsizlikler ve hiçbir somut veriye dayalı olmadan yapılıyor. Her birimiz günlük yaşantımızda tüketici olarak alışverişler yapmaktayız. Hızla değişen tüketim sektöründeki akımların etkisi altında kalarak artık hepimiz kendi tercihlerimize, kendi profilimize uygun ürünleri ve servisleri almayı tercih ediyoruz. Bu tercihleri yaparken de belli kodları veya bazı somut verileri kullanarak satışçıya kendimizi anlatıyoruz. Örnek olarak; ayakkabı tercihimizi ayak numaramızı kullanarak, elbise seçimimizi beden numaramızı kullanarak yapıyoruz. Hiçbirimiz ayak numarasından büyük ya da küçük bir ayakkabı ile dolaşmıyoruz" diyerek böyle bir projeye başlama nedenlerine dikkat çekti.