BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bu teklif nasıl reddedilir

Sevdiği kıza 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi etmek isteyen aşık genç genç kıza bakın nasış bir sürpriz yaptı..

Abone ol

Bankacı Özhan Tırpancı, 14 Şubat Sevgiler Günü'nde aynı bankada çalışan kız arkadaşı Gökben Ulusoy'a evlenme teklifini uçağın üzerine yazdırarak yaptı.

Özhan Tırpancı'nın sevgilisine yaptığı sürpriz evlenme teklifi, Onur Air'in, 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlediği ''İsteyen bir çifte evlenme tekliflerini uçağın üstüne yazarak yapabilecekleri'' duyurusuna katılmasıyla gerçekleşti.

Başvurular arasında yapılan elemede sevgilisine evlenme teklifi etme hakkı kazanan Tırpancı, Onur Air ile Erzurum'a gitmek üzere sevgilisi Gökben Ulusoy ile Atatürk Havalimanı'na geldi.

Tırpancı, aprona geldiklerinde binecekleri uçağın gövdesindeki ''Gökben benimle evlenir misin?''yazısı ile kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Gökben Ulusoy'un teklife ''Evet'' yanıtını vermesi üzerine Tırpancı, beraberinde getirdiği alyansı sevgilisinin parmağına taktı.

Bu durumu şaşkınlıkla karşılayan ve çok heyecanlı olduğunu belirten Gökben Ulusoy, ''İnanılacak gibi değil. Çok mutluyum. Büyük sürpriz oldu'' diye konuştu.