BIST 9.577
DOLAR 34,04
EURO 37,91
ALTIN 2.823,08
HABER /  GÜNCEL

Bu tabure Fener'i cezadan kurtardı

Sezon içinde aldığı ihtirlarla ceza sınırda olan Fenerbahçe, Gaziantep'in başarılı defansı Dany'ye duacı!..

Abone ol

Karşılaşmanın sonlarına doğru sakatlanıp oyundan çıkan ve Santos'un golü sonrası F.Bahçe taraftarıyla sıcak temasa giren ilk isim olan Kamerunlu oyuncu, belki de Kadıköy'ün 1 maçlığına kapanmasına engel olacak.

Çünkü olayın ilk ateşlenmesinde, Dany'nin tribünlere doğru attığı taburenin etkisi oldukça büyük.. Maçın gözlemcileri tarafından da gözlenen taraftara yönelik hareket sonrası, F.Bahçe'nin ceza alması beklenmiyor.

TOPU EVİNE GÖTÜRDÜ

Sıkıntılı geçen 90 dakikanın ardından uzatma anlarının +4'ünde attığı golle, şampiyonluk şansını devam ettiren Andre Santos, topu kimselere bırakmadı..

Golün ardından çıkan olaylar esnasında golü attığı topu, görevlilere haber vererek kenara aldıran Brezilyalı yıldız, maç sonrasında ise meşin yuvarlağı evine götürdü.

"KARTAL'I KINIYORUZ"

G.Antep, yaşanan olaylarla ilgili dün açıklam yaptı: "Hedefimiz ligi ilk 3'te bitirmek. Her maçı kazanmak için mücadele eden takımımıza, F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal'ın 'Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler' demesini saygısızca buluyor, sınırını aşan bu davranışı kınıyoruz."