BIST 10.446
DOLAR 32,54
EURO 35,03
ALTIN 2.434,39
HABER /  MAGAZİN

Bu sünnetli yıldızı tanıdız mı?

Magazincilere sürekli alkollü yakalanan bu ünlü rock yıldızını bakalım tanıyabilecek misiniz?

Abone ol

Bu sünnetli yıldız rock müziğinin Türkiye'deki yıldızlarından biri olan TEoman değil. Siz ne dersiniz 11 yaş sünnet için biraz geç değil mi?

Teoman, Aktüel dergisinin -18 ekine verdiği röportajda, hem geçmişini hem de yeni projelerini anlattı. Annesi Şaziment Alper'le çektirdiği sünnet fotoğrafıyla birlikte, ilk gençlik yıllarına ait kareleri de -18'e veren Teoman, "Olgun insanların dünyasına giremedim" dedi. Ocak ayında 'İstenmeyen Tüyler' isimli yeni filminin çekimlerine başlayacağını açıklayan Teoman, "Yunus Günce, Hayko Cepkin şu anda kesinleşen oyuncular. Şebnem Ferah ile benim bir parti sahnemiz var; orada kendi gençliğimizi oynayacağız" şeklinde konuştu.

Bir senfoni projem var
Yaşlandığı zaman Mick Jagger ile Bob Dylan karması olmayı hayal ettiğini söyleyen Teoman, yeni projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Önümüzdeki ay Bülent Ortaçgil ile verdiğimiz konserlerin kayıtları piyasada olacak. 'Renkli Rüyalar Oteli'ne klip çekiyorum. O da aralık ayı içinde televizyonlarda dönmeye başlar. Bir senfoni projem var. 50 şarkılık bir konser. Gitar çalıp, senfoni orkestrasıyla beraber şarkı söyleyeceğim."