BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Bu otomobiller göz kamaştırıyor

Otomobil dünyasının en büyük organizasyonlarından biri olan Cenevre Motor Show, bugün kapılarını basın mensuplarına açtı. İşte göz kamaştıran yepyeni otomobiller.

Abone ol

1-13 Mart tarihleri arasında devam edecek olan fuar, kuruluşunun 100'üncü, uluslararası organizasyon oluşunun 75. yıldönümü kutluyor.

Cenevre Palexpo Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen, 30 ülkeden otomobil ve otomobil ekipmanları alanında faaliyet gösteren 900 katılımcının yer aldığı Cenevre Motor Show'u otomobil meraklıları 3 Mart'tan itibaren ziyaret edebilecekler.

Bu yılki teması ''Otomotivin 100 Yıllık Gelişimi'' olarak belirlenen fuara büyük otomobil üreticilerinin CEO'ları ve yönetim kurulu başkanları, kendi markalarının prezentasyonunu yapacaklar.

Yaklaşık 77 bin metrekare kapalı alana kurulu fuarda, ilk kez davetliler ve otomobil severlerin beğenisine sunulan 50'den fazla yeni otomobilin yanında, geliştirilmiş konsept otomobil parçaları, otomobil ekipmanları ve tamamlayıcı parçalar, garaj ekipmanları ile elektrikli araçlar da sergileniyor.

Yeni modeller ile sıra dışı konsept otomobillerin vitrine çıktığı organizasyonda, ilk kez tanıtımı yapılan Mercedes B Serisi, Ferrari F 430 Spider, Opel Zafira, Toyota Aygo, Fiat Croma, BMW 3 ve 7 Serisi, Astra OPC, Renault Z17, Peugeot 107, Citroen C1, VW Passat, Ford Focus ST, Mitsubishi ColtCC, Mazda MX5, Rinspeed Chopster, Nissan Zaroot, Hyundai HED-1, Daihatsu Sirion, Alfa Remeo Brera, Cadillac BLS ve Bentley Continental Flying Spur gibi modeller de bulunuyor.

Geçen yıl 730 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl yaklaşık 800 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.