BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Bu öğütler altın değerinde

Gençlere hayalinizden asla vazgeçmeyin diyen Başbakan Erdoğan bakın altın değerinde olan hangi tavsiyeler verdi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gençlere, ''Şartlar ne olursa olsun, kendileri, dünya ve insanlık için kurdukları güzel hayalleri asla kaybetmemelerini, ideallerinden asla vazgeçmemelerini'' önerdi.

Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarınca The Marmara Oteli'nde düzenlenen ''Avrupa'nın Gençleri İstanbul'da Buluşuyor'' toplantısında yaptığı konuşmada, buluşma ruhuna uygun en anlamlı şehir olan İstanbul'da bir araya gelindiğini söyledi.

GENÇLERE TAVSİYELER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Genç kardeşlerime bir büyüğünüz olarak küçük bir tavsiyemi dile getirmek istiyorum. Şartlar ne olursa olsun, kendiniz için, dünya için, insanlık için kurduğunuz o güzel hayalleri asla kaybetmeyin. İdeallerinizden asla vazgeçmeyin. İdeallerini yitirenler unutmayın ki benliğini de yitirirler. İdeallerinizi, hayallerinizi, akıl, tecrübe ve bilim süzgecinden geçirerek dünyanın gerçeklerini iyi izleyerek hayata geçirmeye çalışın. Azminizi, inancınızı, heyecanınızı hiç kaybetmeyin.

Hayatın bir kuralı var. Zaman bazı şeyleri elimizden alıyor. Daha sonraki dönemlerimizde gençliğimizde olduğumuz kadar dinamik, enerjik ve canlı olamıyoruz. Ancak bu fiziki gerçeğe eğer iç dünyalarımızda genç kalarak direnebiliyorsak o zaman ideallerimizi, heyecanlarımızı diri tutmaya devam ediyoruz. Bu gençliğe, tazeliğe genç kalmayı başarabilen akıllara ve ruhlara insanlığın ihtiyacı olduğunu unutmayalım.''