BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bu kurslar işyeri sahibi yapıyor

MSA tarafından açılan Yiyecek İçecek İşletmeciliği kursuna kendi mekânını açmak, mekânı olup kendini geliştirmek isteyenleri bekliyor

Abone ol

2004 yılından bu yana verdiği mesleki eğitimleriyle öne çıkan Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Profesyonel Aşçılık, Pasta Ekmekçilik eğitimlerinin yanı sıra Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimiyle de dikkat çekiyor. Kendi yerini açmak isteyenlerle hali hazırda mekanı olup kendini geliştirmek isteyenlerin katılabileceği eğitimde öğrenciler, cafe, restaurant, bar, coffee shop, bistro, wine bar ve benzeri mekanların yönetimi ile ilgili konularda sektörün tanınmış profesyonellerinden teorik ve pratik eğitimler alıyor.

Fizibilite çalışmalarından, menü hazırlanmasına, personel seçiminden stok kontrolüne, sponsorluk çalışmalarına kadar pek çok teorik ders ve soslar, çorbalar, deniz ürünleri, hamurişleri, kanepeler, mezeler, tatlılar, şarap, sofra düzenlemeleri gibi pek çok uygulamalı dersten oluşan kursun sonunda öğrenciler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına giriyor ve MEB sertifikası alıyor. Program sonunda, kursiyerler kendi tesislerini işletebilecek veya işletmelerde profesyonel yönetici olarak çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip oluyor.

24 öğrencinin katılabileceği 41. dönem Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimi 14 Aralık 2009 – 01 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe olmak üzere haftada dört gün verilecek eğitimde teorik dersler 3 saat, mutfak uygulamalı dersler ise 4 saat sürüyor. Bugüne kadar 750 kişinin mezun olduğu Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitiminin ücreti ise KDV dahil 3.500 TL.

Kolay ulaşım ağıyla da dikkat çeken MSA’nın Maslak’taki 2.100 metrekarelik ve son teknolojiyle donatılan yeni binasında gerçekleştirilecek Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimine katılmak için acele etmenizde fayda var.

Programla ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.tc adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA nolu telefondan temin edinilebilir.