BIST 10.343
DOLAR 32,68
EURO 35,10
ALTIN 2.447,60
HABER /  GÜNCEL

Bu korkunç kareler Kadıköy'de çekildi

Küçük çocuğun çıkarttığı büyük yangında can pazarı yaşandı İşte o korku dolu anlarda yaşananlar...

Abone ol

Kadıköy'de küçük Musa'nın çıkardığı yangın korku ve paniğe neden oldu O anlarda yaşanan gergin bekleyiş objektifler tarafından görüntülendi

Kadıköy'de 4 yaşındaki Musa Hürol'un çakmakla oynarken çıkardığı yangında can pazarı yaşandı. Yoğun duman nedeniyle balkonda mahsur kalan anne ile oğlunu, itfaiye ekipleri kurtardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Coşkunlar Sokak'taki yangın,3 katlı binanın en üst katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, önceki gün öğle saatlerinde 4 yaşındaki Musa Hürol annesi Filiz Hürol mutfaktayken evde bulduğu çakmakla oyun oynamaya başladı. Küçük Musa, çakmakla oynarken çıkan yangında, evin içini kısa sürede duman kapladı. Yangını fark eden anne, oğlunu alarak dışarı çıkmak istedi fakat başarılı olamadı. Bunun üzerine balkona çıkarak, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

BALKONDA KORKULU BEKLEYİŞ

Dumanı gören çevredeki vatandaşlar ve komşuları balkonda mahsur kalan anne ve çocuğunu kurtarmak için seferber oldu. Yardıma koşanlar ilk olarak kapıyı açıp eve girmek istediler ancak alevler ve yoğun duman nedeniyle içeri giremediler. Bunun üzerine dumandan etkilenmemeleri için aşağıdan ıslattıkları bez parçasını balkona atarak itfaiye ve sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi.

MERDİVEN ARACIYLA KURTARILDI

Anne ve oğul yoğun dumandan etkilenmemek için ağızlarını bezle kapattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Açılan merdiven aracıyla ilk olarak 4 yaşındaki küçük çocuk mahsur kaldığı yerden indirildi. Ambulanstan önce yangın yerine gelen motosikletli sağlık görevlisi küçük çocuğu oksijen maskesi takarak ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra anne Filiz Hürol merdiven aracının yardımıyla balkondan aşağıya indirildi.

BABA PANİK YAŞADI

Yangın haberini alan baba Hamza Hürol, yanan evini görünce büyük panik yaşadı. Görevliler ve çevredeki vatandaşlar tarafında sakinleştirilmeye çalışan baba, oğluna sarılarak sevdi. Anne ve oğul olay yerine gelen ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.