BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,95
ALTIN 2.802,07
HABER /  GÜNCEL

Bu kez sıra Babahanda mı?

Sabah'ta ortalık çok karışık... Söylentiler ayyuka çıktı... Sıra kaleleri bir bir düşen Babahan'da mı?

Abone ol İnternethaber/ TMSF'nin el koymasının ardından Sabah Gazetesi'nde sular bir türlü durulmuyor. Sabah'taki bu sarsıntının perde arkasında patronaja isyan var...

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan ile TMSF yönetimi arasında büyük bir satranç maçı sahneleniyor. Fitil, Babahan'ın patronajın iradesine posta koyması ile başladı. Mevlüt Yüksel, TMSF yönetimi tarafından Babahan'a sorulmadan Merkez Haber'in başına getirildi.
Babahan'ın bunu tepkisi ilginç bir ambargo ile protesto etmek oldu. Babahan, Mevlüt Yüksel'i haber toplantılarına almadı.

İKİNCİ DARBE METEHAN DEMİR

Babahan ile patronaj arasındaki çekişme sürürken bu kez Metehan Demir olayı patladı. Demir'in Radikal'den Neşe Düzel'e röportaj vermesi TMSF yönetimine aradığı kozu verdi. Yönetim, Demir'in ipini çekti.

ÜÇÜNCÜ DARBE

Babahan çok önemli bir adamından olurken, son darbeyi de geçen hafta yedi. TMSF yönetimi Ankara Temsilci yardımcılığına Okan Müderrisoğlu'nu atadı. Ankara Temsilcisi Aslı Aydıntaşbaş bu kararı tanımayınca, Babahan'ın bir kalesi daha düştü.

SIRA ONDA MI?

Bu son olayın ardından Sabah Gazetesi dedikodu kazanına döndü. Şimdi herkesin gözü Babahan'da... Söylentilere göre bu kez kellesi gidecek olan kişi Ergun Babahan... Bir diğer söylenti ise TMSF yönetimi ile anlaşamayan Babahan'ın son olaydan sonra süpriz bir kararla istifa edeceğine yönelik. Görünen o ki Sabah'ta her yeni gün yeni bir sürprize gebe...