BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Bu kez fena çakıldılar

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... Spor medyası öyle kötü düştü ki sormayın. Bir bomba attılar ellerinde patladı.

Abone ol İNTERNETHABER- Masa başında yazılan haberden ancak bu kadar olur. İki spor gazetesi yanlış zamanda salladılar. Makelele'nin PSG ile anlaştığı haberi ajanslara bugün düşmese sorun olmayacaktı.

'Şansızlık mı' yoksa 'bu kadar palavranın sonunda olacağı bu mu?'. Takdir sizlerin.. Fanatik ve Fotospor, Makalele'yi manşete taşıyıp, Fenerbahçe'ye transfer ettiler. Atılan manşette ; "FENER'İN SON BOMBASI MAKALELE" şeklindeydi. Ama bomba spor medyasının elinde patladı. Ajanslar ünlü orta saha oyuncusunun PSG formasıyla çekilmiş görüntüsü ve anlaşmayı duyurunca, balon patladı.

Fanatik işe klasik bir giriş yaparak başlıyor. Makalele'yi Fener okuruna bir güzel pazarlıyor. Giriş kısmı o bildiğimiz klasik uydurma cümlelerden...

"Dünyanın en iyi ön liberoları arasında yer alan ve artık Chelsea'den ayrılan Fransız yıldız için Sarı-Lacivertliler nabız yokluyor."

Gazete bir yandan transfere bomba derken diğer yandan yaşını gündeme getirmekten geri kalmıyor:))

"Ancak bu mevkide dünyanın en iyileri arasında her zaman adı sayılan Makelele’nin 35 yaşında olması gelecek için biraz endişe yaratıyor."

Aynı asparagası Fotospor da manşetten sallıyor. Onlarda orta saha oyuncusu arayan Fenerbahçe'ye Makalele'yi uygun bulmuşlar... Hatta onlara göre taraftar geri sayıma başlamış:)) bile...

Fotospor aynı zamanda Eto'o'ya takmış durumda... Fenerbahçe yönetimi dalga geçen bir açıklama yayınlamış olsa da pek umursamıyorlar. Onlar illa da Eto'yu Fener'e alacaklar.



Fotomaç ise biraz daha ileri gidip, ETO'yu İstanbul'a getirdi. Eto İstanbulda mı? manşeti atıp eğlenceli bir balon uçurdu.

Senna çantada keklik, çünkü menajeri Fener'in kankası Figer!..
Fotospor'un bir güldüren haberi de bu.... Makalele'de sorun çıkması halinde, Senna'nın Fener için hazır kıta beklediğini ima etti. Çünkü Senna'nın menajeri Figer meğerse Fener'in kankasıymış!...