BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

İnsanların içinde bulunmuş garip şeyler.

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

Mideden çıkan 4.5 kiloluk saç yığını

Fotoğrafta gördüğünüz şey, bir insanın midesinden çıkartılan, 4.5 kilo ağırlığında bir saç yığını. 18 yaşındaki adı açıklanmayan bir genç kız, trikofaji olarak da bilinen saç yeme hastalığına yakalanmıştı. Midesinde ağrı ve yemek yedikten sonra kusma şikayetiyle doktora giden genç kız, çok fazla kilo kaybettiğini de söylemişti. Saçların çıkartılması sonrası genç kız tamamen iyileşti ve bir süre sonra bu alışkanlığı bir kenara bıraktı.

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

Akciğerde büyüyen bezelye bitkisi

Massachusetts’de yaşayan Ron Sveden, halsizlik, öksürük ve iştahını kaybetme şikayetleriyle doktora gitti. Doktorlar ciğerinde büyüyen bir bitkicik olduğunu söyleyince gülmeye başladı, çünkü o akciğer kanseri odluğunu düşünmüştü! Peki böyle bir şey nasıl olabilir? Sveden bu bezelyenin nasıl olup da ciğerine girmiş olabileceğini hatırlamıyor. Ancak doktorların teorisi şu: Yaşlı adam bezelye yerken bir bezelye tanesi yanlışlıkla nefes borusuna kaçmış ve sonra orda çimlenmiş olabilir.

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

Bir adamın doğmamış ikiz kardeşi

Hindistan’da bir adamın karnı öyle bir büyüdü ki, sanki hamileymiş gibi görünüyordu. Bu şikayetle hastaneye gittiğinde, nadiren yaşanan ve “fetudaki fetüs” olarak Türkçe’ye çevrilebilecek bir rahatsızlıktan muzdarip olduğunu öğrendi. Buna göre anne karnındaki ikizlerden biri, diğerinin içinde hapsoluyor ve buradan çıkamıyor. Bir süre sonra da bir çeşit parazite dönüşüyor. Bu örnekte de, Hintli adam ikiz kardeşini 36 yıl karnında taşıdı.

Bu insanların içinde bakın ne varmış...

78 çatal ve kaşık

Bundan yaklaşık 30 yıl önce, Hollandalı bir kadının midesinden toplamda 78 adet çatal ve kaşık çıkartıldı. Bir an önce ameliyata alınan kadın şu açıklamayı yaptı: “Neden bilmiyorum ama, gümüş şeyleri yemek konusunda feci bir istek duyuyorum, kendimi kontrol edemiyorum.”