BIST 10.682
DOLAR 32,56
EURO 35,20
ALTIN 2.465,29

Bu insanlara inanamayacaksınız

Bu insanlara inanamayacaksınız

En Şişman Anne Donna SimpsonDünyanın en şişman annesi olarak ünlenen ABD'li Donna Simpson, kilo vermeye karar verdi. Obez model Susanne Eman beslenme miktarını sürekli artırarak dünyadaki en şişman kadın olma rekoru için çalışıyor

Bu insanlara inanamayacaksınız

Bu insanların özellikleri görenleri hayrete düşürüyor...

Bu insanlara inanamayacaksınız

En Şişman Anne Donna Simpson
Dünyanın en şişman annesi olarak ünlenen ABD'li Donna Simpson, kilo vermeye karar verdi. Daha fazla kilo almasını isteyen hayranlarının desteğiyle yılda 90 bin dolar kazanan 317 kilo ağırlığındaki Simpson, zayıflama kararını iki çocuğundan birinin babası olan siyahi nişanlısı Philippe Gouamba'dan ayrıldıktan sonra aldığını açıkladı. Şu anda sadece "dünyanın en şişman doğum yapmış kadını" rekorunu elinde bulunduran Simpson, kısa süre önce dünyanın en şişman kadını olmak ve 317 kilodan 457 kiloya ulaşmak için internette bir kampanya başlatmıştı. 44 yaşındaki Simpson, ayda 20 dolar (34 TL) karşılığında, sitesinden günde nasıl 15 bin kalori aldığını gösteriyordu. Haftalık 750 doları bulan yeme-içme masraflarını da hayranlarının desteğiyle karşılayan Simpson, "Şişman Donna'ya son kez bakın" dedi. Simpson, zayıflama macerasını anlatacağı bir blog açacak.

Bu insanlara inanamayacaksınız

Obez model Susanne Eman beslenme miktarını sürekli artırarak dünyadaki en şişman kadın olma rekoru için çalışıyor
Susanne, günde 20000 kalori tüketerek 730 kilo olmayı amaçlıyor. 32 yaşındaki Susanne, Amerika’nın Arizona eyaletinde yaşıyor ve yıl sonuna kadar yaklaşık 360 kilo olmayı hedefliyor. Kendisinden önce birinci olan New Jersey’den 43 yaşındaki 317,5 kiloluk Donna Simpson’ı halihazırda geçmiş durumda. Susanne yediği miktarı arttırarak kilo almayı planlıyor. "Mümkün Olsa 1 Tona Ulaşmak İsterim" Bir insan olarak 1 tona ulaşmak mümkünse başarmak istediğini ve ilerleyen zamanla 41-42 yaşına vardığında 730 kiloya ulaşabileceğini söyledi. Susanne haftada bir markete gidiyor, 8 saatini harcayarak 6 tane market arabasını dolduruyor. Yemek yemek Susanne’nin mesleği haline geldi. Bu şekilde sağlıklı kalabileceğine inanan Susanne, motorlu bir scooterla yaşıyor. Kilo aldıkça kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Susanne, iki yıl önce 223 kiloya ulaştığında kilo almanın önüne geçemediğini fark etti ve rekor hedefleyerek kilo almaya devam etti. Kilolarından dolayı iş sahibi olamayan Susanne, yürüyüşe çıktığını ve her gün egzersiz yaptığını belirtti. Doktorların ölüme varabilecek uyarılarına rağmen, rekoru kırmak istediğini söylüyor.

Bu insanlara inanamayacaksınız

Patlak göz Jalisa Thompson
Ripley'in 'Believe It Or Not' (İster İnan İster İnanma) adı altında sergilediği koleksiyonunda dünyanın en ünlü 'tuhafları' da boy gösterdi. Patlak göz Jalisa Thompson 500 dolarlık ödülün sahibi oldu. Koleksiyonunu bugüne kadar 10 ülkede açtığı 27 sergi ile halkla paylaşan Çılgın koleksiyoncu Robert Ripley, modern Indiana Jones olarak da tanınıyor. ABD'li Ripley, yıllardır dünyayı dolaşarak insanların şimdiye kadar karşılaştığı en 'garip' nesneleri topluyor.