BIST 10.487
DOLAR 32,83
EURO 35,17
ALTIN 2.425,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurdun büyük bir bölümünde sağanak yağış görüleceği belirtildi.

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek sağanak yağışların Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik ve sabah saatlerinde İstanbul) ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, Batı Karadeniz, Ege, Batı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacak, Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'de 3 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı (Karayel), diğer yerlerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

İstanbul: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar, kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek, öğleden sonra etkisini kaybedecek) 16

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 19

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor) 27

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 26

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

Trabzon: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 17

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu 25