BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  MAGAZİN

Bu fotoğraflar Rihanna'yı çıldırtacak!

Ünlü şarkıcı Chris Brown noel kutlamalarından fotoğraflar paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü rapçi Chris Brown eski sevgilisi Rihanna'yı kıskandıracak noel fotoğraflarını dün gece hayranları ile paylaştı.


Chris Brown ve Rihanna aşkı kavga ve dayak haberleri ile son bulmuştu. İkilinin ilişkileri bitmesine rağmen birbirlerine olan duygularının bitmediği iddia ediliyordu ancak dün akşam ünlü rapçi Chris Brown eski sevgilisi Rihanna'yı çıldırtacak fotoğraflar paylaştı.

chris-brown-1.jpg

Chris Brown noel gecesini sevgilisi Karrueche Tran ile geçirdi. Ünlü şarkıcı sevgilisi ile çektirdiği yakın ve samimi fotoğrafları kişisel instagram hesabından paylaştı. Noel gecesi fotoğraflarını hayranları ile paylaşan Chris Brown her fotoğrafın altında sevenlerinin noelini kutladı ve sevgilisi ile olan fotoğrafların hepsine kalp ikonu koymayı ihmal etmedi. Karrueche Tran ünlü rapçinin Rihanna'dan önceki sevgilisi olup uzun süren ilişkileri sonlandıktan sonra Chris Brown Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile birliktelik yaşamış hatta iki ünlü bayanın Chris Brown için kavga ettikleri bile iddia edilmişti.Rihanna'dan ayrılan ünlü şarkıcı tekrar eski sevgilisi Karrueche Tran ile birliktelik yaşamaya başladı.

chris-brown-2.jpg

Chris Brown sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafın altına 'artık onun kollarında mutluyum' yazarak eski sevgilisi Rihanna'ya göndermede bulunduğu iddia edildi. Rihanna'nın bu fotoğraflar hakkında bir yorum yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.