BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

İlişkilerini sürekli yalanlayan tuğba coşkun-önder fırat ikilisi, bu kez okyanus ötesinde görüntülendi! çift, bayram tatilini küba'nın başkenti havana'da geçirdi.hakkasan'a "tesadüf" demişti tuğba coşkun; mehmet ali erbil ile evli olduğu dönemde işadamı önder fırat'la londra'da görüntülenmişti....

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

İlişkilerini sürekli yalanlayan Tuğba Coşkun-Önder Fırat ikilisi, bu kez okyanus ötesinde görüntülendi! Çift, bayram tatilini Küba'nın başkenti Havana'da geçirdi.

HAKKASAN'A "TESADÜF" DEMİŞTİ
Tuğba Coşkun; Mehmet Ali Erbil ile evli olduğu dönemde işadamı Önder Fırat'la Londra'da görüntülenmişti. Olayın ardından ünlü şovmenle el ele poz veren Coşkun, "Önder Fırat'la Hakkasan'da tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımın da olduğu ortamda birlikte yemek yedik" demişti. Erbil de eşine şu sözlerle sahip çıkmıştı: "Tuğba'ya güveniyorum. Önder Fırat'la da ailece tanışırız!"

BAYRAMIN İLK GÜNÜ HAVANA'DA
Mayıs ayında eşiyle boşanan Tuğba Coşkun; geçen yaz da Bodrum'da Önder Fırat'ın otomobilinden inerken görülmüş, yine iddiaları yalanlamıştı. Aynı çift, Kurban Bayramı tatilinde ise Küba'daydı. Küba'nın başkenti Havana'ya giden ikili, bayramın ilk günü olan 16 Kasım'da ünlü Devrim Meydanı'nda görüntülendi.

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

Bayramda Antalya'da sahne alan Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam Arnavutköy'deki Eftalya Balık Restaurant'da arkadaşlarıyla yemekteydi. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Doğulu, ağabeyi Ozan Doğulu'nun kendisiyle ilgili "Küçükken çöpçü olmak isterdi" sözünü doğruladı, sebebini de şöyle açıkladı: "Her sabah evimizin önünden aynı çöpçü geçerdi. Sesi çok güzeldi. Türkü söylerdi... Ona özenirdim ve çöpçü olmak isterdim, hep oradan tutturmuşum işte." Ünlü popçu, "Tescilli bir güzelle beraber olduğunuz iddiasıyla ilgili ne söyleyeceksiniz?" sorusu karşısında ise bir süre duraksayıp "Sanırım doğru olabilir" cevabını verdi. Yazın çıkaracağı yeni albümüne iki parça aradığını belirten Doğulu "Albüm yerine single çıkarmak mantıklı ama ben ticari düşünmüyorum" dedi.

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

Transparan Gaga

Lady Gaga, Prag'daki konserinde yine yapacağını yaptı. 'Monster Ball' ismini verdiği dünya turnesi kapsamında 2011'in Mayıs ayına kadar tüm dünyayı dolaşacak olan Lady Gaga, her konserinde çarpıcı bir kostüm giymeyi başarıyor. Gaga, Prag'daki konserinde de transparan bir elbiseyle sahneye çıktı

Bu fotoğraflar MALİ'yi kızdıracak

Brezilya'da el öpmeye gitmiş!

Ex Brezilyalı gelinimiz Martha Graeff, Aytek Şavkan'dan boşandıktan sonra ülkesine dönmek yerine İstanbul'da kalmayı tercih etmiş, Harvey Nichols'ta da işe başlamıştı. Martha'nın yaklaşık üç aydır da Alican Ulusoy ile flört ettiği konuşuluyordu. Graeff ile Ulusoy'un aşkı, sonunda bayram arifesinde Atatürk Havalimanı'nda ifşa oldu. Havalimanında objektiflere yakalanan aşıkların New York'a tatile gittiği yazılmıştı; yanlışmış! Martha ile Alican, cumartesi günü saat 18.40'ta İstanbul'a inen Sao Paulo uçağından çıktı!

BU KEZ CİDDİ GALİBA!
Alican Ulusoy, anlaşılan bayram tatilinden yararlanıp, yaklaşık üç aydır flört ettiği sevgilisi Martha'nın ailesiyle tanışmak ve bayramda ellerini öpmek için Brezilya'ya gitmiş! Aşıkların mutlulukları dillerden düşmüyordu. Alican kalkıp ta Brezilyalara kadar gittiğine göre de bu ilişki ciddi bir gelecek vaat ediyor demektir!