BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,82
ALTIN 2.821,68
HABER /  SPOR

Bu fotoğraflar da mı yalan!

Fenerbahçe Kazım ile Santos'un eğlence haberlerini yalanladı. Küplere binen Habertürk manşetten cevap verdi..

Abone ol

Kazım ile Santos vur patlasın çal oynasın havasında.. 3-1'lik mağlubiyetin gecesinde iki kafadar sabahlara kadar eğlenmiş..

Fenerbahçe kulübü Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası "Kazım ile Santos eğlencede" haberlerini yalanladı.. Habertürk gazetesi bu yalanlama üzerine fotoğraflarla yönetime cevap verdi..

"İşte Fenerbahçe'nin yalan dediği gece" başlığıyla sürmanşetten haberi yayınlayan gazete, ikiliye ait fotoğrafın köşesine de yer ve saati de eklemeyi unutmadı..

Haberde "geç saatlere kadar eğlenen Kazım idmana yetişebilmek için gaza asılınca aracıyla kaza yaptı" denildi.. Bilindiği gibi Kazım cezalı Santos ise sakat olduğu gerekçesiyle maç kadrosunda yer almamışlardı..

Gazetenin spor ekinde bu haber tam sayfa verildi.. "Utanmanız yok mu?" manşetiyle çıkan gazete futbolcuları hedef tahtasına koydu. Gazetenin haberinde şöyle denildi:

"Kazım ile Andre Santos Beyoğlu'nda bulunan 360 isimli gece kulübüne gitti. İkili sabaha karşı 02.30'a kadar sevgilileri ile birlikte eğlendi. Artık gün bitmek üzereyken Kazım bar çıkışı gazetecileri görünce çok sinirlendi. İstiklal Caddesi'nde sevgilisi ile el ele yürüyen Santos ve Kazım'ı gören Fenerbahçeliler "utanmadan buralarda geziyorsunuz" diyerek yer yer küfretseler de hiç aldırış etmeyen iki kafadar yollarına devam etti. "

HABERTÜRK İKİ KAFADARI BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİ

[PAGE]