BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Bu deliller küme düşürür

Bu deliller eşliğinde, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akçaabat Sebatspor küme düşürülecek mi?

Abone ol

Futbol Federasyonu'nu hedef şaşırtmakla suçlayan Bursaspor kongre üyesi Lemi Keskin, iki yıl önce küme düşmelerine neden olan maçlarla ilgili olarak ortaya çıkan yeni delillerin gözardı edildiğini iddia etti.

TFF, dünkü basın bülteniyle hedef şaşırtma yöntemi uygulayarak kendisini aklama peşindedir. Dönemin Beşiktaş kaptanı ile Çaykur Rizespor'un ikinci başkanının maç sabahı ve maç sonrası yaptığı telefon görüşmeleri delil değil midir? Üstelik bu konuşmalar, mahkemeden izin alınıp dinlenmiştir. TFF'nin, federasyonun müsabaka talimatının 14. maddesi uyarınca, şikeye vicdani kanaat ile karar verme yetkisi vardır. TFF, (yeni kanun lazım) diyerek Türkiye'yi kandırmaktadır.

İddia ediyoruz; bu deliller eşliğinde, olaylar hukukçular tarafından tekrar incelendiğinde Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akçaabat Sebatspor küme düşürülecektir. TFF bunu bildiği için, bize 4 aydır cevap bile vermemektedir. Bu 3 takımı korumak için kendisini öne atan TFF, bu davranışının cezasını kanun önünde verecektir. Belki bu federasyona, belki başka bir federasyona bu olayı, yeni deliller eşliğinde inceletene kadar, olayın peşini bırakmayacağız.”