BIST 8.873
DOLAR 34,28
EURO 37,18
ALTIN 3.015,93

Bu da Kızlar Bayramı!

Bu da Kızlar Bayramı!

Genç kızlar ve erkekler, birbirleriyle tanışabilmek için caddeyi saatlerce turladı. gençler, bir yandan tur atarken kaçamak bakışlarla birbirlerini beğenmeye çalıştı. işte zonguldak alaplı'nın geleneksel 'kızlar bayramı'

Bu da Kızlar Bayramı!

Genç kızlar ve erkekler, birbirleriyle tanışabilmek için caddeyi saatlerce turladı. Gençler, bir yandan tur atarken kaçamak bakışlarla birbirlerini beğenmeye çalıştı. İşte zonguldak Alaplı'nın geleneksel 'Kızlar bayramı'

Bu da Kızlar Bayramı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde her Ramazan ve Kurban Bayramı'nın 4. gününde geleneksel olarak kutlanan ve halk dilinde kızlar bayramı olarak bilinen Gençler Bayramı, bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Bu da Kızlar Bayramı!

Alaplı şehir merkezinde toplanan binlerce genç, caddelerde gezinti yaparak, geleneği, bu bayramda da bozmadı. Genç kız ve erkekler en güzel kıyafetlerini giyerek, 4. bayram günü Alaplı'nın en işlek caddesi olan Hükümet Caddesi'ne akın etti.

Bu da Kızlar Bayramı!

Sabahın erken saatlerinden itibaren genç kızlar ve erkekler, birbirleriyle tanışabilmek için caddeyi saatlerce turladı. Gençler, bir yandan tur atarken kaçamak bakışlarla birbirlerini beğenmeye çalıştı. Özellikle köylerden gelen kızların yoğun ilgi gösterdiği bayram, renkli görüntülere sahne oldu.