BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,61
ALTIN 2.920,48
HABER /  POLİTİKA

Bu da CHPli Mehmet Ağar

CHP'li Meclis Üyesi Fasih Adam'ı görenler gözlerine inanamıyor, DYP'liler sık sık transfer teklifi yapıyor...

Abone ol

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı İçmeler Belde Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Fasih Adam, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Fasih Adam, Ağar'a benzerliği nedeniyle DYP'lilerden sık sık transfer teklifi aldığını söyledi.
     
İskenderun doğumlu, seyahat acentesi sahibi 49 yaşındaki Fasih Adam, 56 yaşındaki Elazığlı Mehmet Ağar'a benzerliği nedeniyle ilginç olaylar yaşadığını söyledi. Benzerliğin zaman zaman hoş, bazen de sıkıntılı anlarla karşılaşmasına neden olduğunu anlatan Adam, “Beni, sayın Ağar'a benzetmeyen neredeyse yok gibi. Sokakta gezerken Elazığlılar, ‘Hemşehrim hoşgeldin’ diyerek ilgi gösteriyor. Elime sarılıp öpmek isteyen oluyor. Ağar, olmadığımı söylemem de fayda etmiyor. Çünkü sesimin de Ağar'a çok benzediği ifade ediliyor. Böyle durumlarda kimliğimi çıkarıp göstermek zorunda kalıyorum'' dedi.
     
DYP'DEN TRANSFER TEKLİFİ
Mehmet Ağar'a benzerliğinden ötürü DYP'lilerin kendisine sempatiyle yaklaştığını, hatta partilerine çağırdığını belirten Adam şunları anlattı:
     
“Nisan 2006'da sayın Ağar Marmaris'te bir yemeğe katılmıştı. DYP'liler bu yemeğe katılmam ve Ağar'la tanışmam için çok ısrar etti. Ama gitmedim. Şu ana kadar da kendisiyle hiç karşılaşmadım. Bu arada DYP Belde Örgütü'nden ve Belediye Meclisimizin DYP'li üyesi Bülent Altay'dan defalarca partilerine katılmam yönünde teklifler aldım. Tereddüt etmeden bu teklifleri reddettim. Çünkü ben babam gibi CHP'li doğdum, CHP'li büyüdüm, partimi terk etmeyi hiç düşünmedim. Şimdi de partim aracılığıyla halkıma hizmet vermekten çok mutluyum.''