BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bu benzerlik yüzünden öldürüldü!

Genç kız sosyal paylaşım ağında tanıştığı biri tarafından öldürülmüştü. Cinayetin sır perdesi aralandı. Benzerlik yüzünden öldürülmüş.

Abone ol
İngiltere'yi sarsan Facebook cinayetinde şok bir gelişme yaşandı

17 yaşındaki Ashleigh Hall pazar günü dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı 32 yaşındaki Peter Chapman ile buluşmak üzere evden ayrılmış, ailesine de bir arkadaşıyla buluşacağını söylemişti. Ama o akşam eve dönmeyen genç kızın cesedi bir tarlaya atılmış halde bulunmuştu. Adam kaçırmak ve cinayetten suçlanan Chapman tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

ESKİ NİŞANLISININ BENZERİNİ ÖLDÜRDÜ

Şimdi ise cinayette tüyler ürpertici bir gelişme yaşandı. Olayı gazetelerden öğrenen Chapman'ın eski nişanlısı 25 yaşındaki Dyanne Littler, öldürülen genç kızın tıpkı kendisine benzediğini söyleyerek "Benim aynımı öldürdü" dedi.

Olayı öğrenince korkuya kapıldığını ve çok üzüldüğünü söyleyen Littler, kendisinin de Chapman ile internette tanıştığını ama daha sonra onu terk ettiğini söyledi. Genç kadın, "Bu çok korkunç. Midem bulanıyor. Kanım dondu. Titrememi durduramıyorum" diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Chapman'ın arabası Ashleigh'nin cesedinin bulunmasından birkaç saat sonra polisler tarafından başka bir sebepten durdurulmuş, polislere birden "Bir kızı öldürdüm" demişti.