BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Böyle vahşet görülmedi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde inanılmaz bir vahşet yaşandı.

Abone ol

Tosmur Beldesi Ömer Koparan Caddesi üzerinde bulunan boş arazide asılarak öldürülmüş halde bulunan bir köpek, görenleri hayrete düşürdü.

Alanya İlçesi Tosmur Beldesi'nin en işlek yeri olan Ömer Koparan Caddesi üzerinde boş bir arazi içerisinde asılı vaziyette bulunan köpek ölüsü, görenleri dehşet içinde bıraktı. Boğazına bağlanan iple asılan talihsiz hayvanın arkasına da bir sopa parçası sokulmuştu. Korkunç manzarayı görenler, bu vahşetin sorumlularına lanet yağdırdı.

Bir süre önce Tosmur Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Akar ailesi arasında bir binaya yıkım kararı verilmesi hakkında husumet yaşanmış, yıkım işlemi için tebligat bırakmaya giden Fen İşleri Müdürü dövülmüştü. Daha sonra belediye başkanının kardeşine ait halk otobüsü kundaklanmış, Akar ailesine ait çok sayıda kişi polis tarafından gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan vatandaşlar, delil yetersizliğinden serbest kalmıştı. Olaydan bir gün sonra Tosmur'da bir köpeğin vahşice asılarak öldürülmesi ve arkasına sopa sokulması, "Biriberi birilerine mesaj veriyor" yorumlarına yol açtı. Bazı vatandaşlar ise, "İnsanlar birbirleri ile kozlarını paylaşacaklarsa, bunun yolu böyle vahşice olmamalı. Bu zavallı köpeğin suçu ne ki böyle vahşice öldürülmüş? Yazık günah bu" dediler.