BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Böyle fuhuş baskını görülmedi

Böyle fuhuş baskını görülmedi

İstanbul asayiş şube müdürlüğü ahlak kumar büro amirliği, yabancı uyruklu hayat kadınlarının aksaray'da bir diskotekte anlaştıkları erkekleri hemen yakında bulunan bir otele götürüp, ilişkiye girdikleri ihbarını aldı.

Böyle fuhuş baskını görülmedi

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği, yabancı uyruklu hayat kadınlarının Aksaray'da bir diskotekte anlaştıkları erkekleri hemen yakında bulunan bir otele götürüp, ilişkiye girdikleri ihbarını aldı.

Böyle fuhuş baskını görülmedi

"BUGÜN BAYRAM SİZ DE GELİN BURADA KALIN!"
Hemen harekete geçildi. İki sivil polis, dün sabaha karşı müşteri gibi diskoteğe gitti. İçki siparişinin ardından garsonun "Başka bir isteğiniz var mı?" sorusuna "2 Moldovyalı kadın olursa keyfimiz yerine gelir" yanıtını veren polislerin yanına kısa süre sonra iki kadın geldi. Kadınlar müşteri zannettikleri polislerle 1 saati 250 TL'ye anlaştı. Kadınlar daha sonra sürekli gittikleri bir otel olduğunu söyledi.

Böyle fuhuş baskını görülmedi

Gidilen otelde sivil polisler 100 TL olan oda ücretini ödedi. Odalara çıkıldıktan sonra ise polisler, "Bugün bayram siz de gelin burada kalın" diyerek baskının startını verdi.

Böyle fuhuş baskını görülmedi

EŞ ZAMANLI BASKIN!
2 gruba ayrılan polis ekipleri otel ile diskoteğe eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda 14'ü Türk vatandaşı toplam 29 kadın ile diskotek ile otelin müessese müdürlerinin de arasında bulunduğu 4 erkek yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Masası'na getirilen kadınlar yüzlerini mont ve kazaklarıyla gizlemeye çalıştı. Polis yabancı uyruklu 15 kadının sınır dışı edileceğini belirtti. Diskoteğe fuhuşa aracılık, otele de fuhuşa yer temin etmekten işlem yapılacağı öğrenildi.