BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Böyle damat düşman başına...

Peysaj mimarıyım dedi kandırdı, kızı ile evlendi. Ardından kayınpederinin paralarına göz koydu. Öyle bir oyun oynadı ki...

Abone ol

Antalya'da kayınpederini dolandırdığı iddia edilen damat ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Üniversiteyi bitirememesine rağmen peyzaj mimarı olduğunu öne sürerek, Almanya'da çalışan Ş.Ö'nün (50) kızıyla evlenen S.K (27), düğünün ardından ''biraz borcum var, beni tehdit ediyorlar'' diyerek kayınpederinden 25 bin avro aldı.

İKİNCİ KEZ DOLANDIRDI

Kayınpederini inandırmak için polise giderek tehdit edildiğine dair suç duyurusunda da bulunduğu bildirilen S.K, daha sonra yeniden kayınpederinden para istedi. S.k, bu defa da kayınpederine, ''Irak'tan inşaat ihalesi aldım, teminat için banka hesabımda 200 bin avro olması gerekiyor. Bende 150 bin var, 50 bin avroya daha ihtiyacım var'' diyerek para istedi.

TELEFON OYUNU

Kayınpeder Ş.Ö, damadından banka müdürünün telefonunu istemesi üzerine S.K, arkadaşı E.T'nin (35) oto kiralama şirketinin telefonunu verdiği ve E.T'nin banka müdürü diye Ş.Ö ile konuştuğu belirtildi. Bankanın imzalı, mühürlü teminat senedinin de gösterilmesi üzerine Ş.Ö, damadının banka hesabına parayı yatırdı. Bir süre sonra damadının hareketlerinden şüphelenen ve Irak ile bir iş bağlantısı olmadığını tespit eden Ş.Ö, daha önce verdiği paralarla birlikte yaklaşık 100 bin Avro dolandırıldığını iddia ederek, damadı hakkında polise şikayette bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, damat S.K. ile oto kiralama şirketinde çalışan arkadaşları E.T, O.N. (25) ve C.M'yi (45) gözaltına aldı.

DEDESİNİN MEZARI BAŞINDA İNTİHAR
EDEN GENÇ KIZ...

[PAGE]



MEZAR BAŞINDA İNTİHAR

Eskişehir'de çok sayıda kalp ilacı içerek intihara teşebbüs eden ve dedesinin mezarının yanında baygın halde bulunan genç kız hastaneye kaldırıldı.

E.D. (23), evde kimsenin bulunmadığı sırada çok sayıda kalp ilacı içip, geçen yıl ölen dedesinin Asri Mezarlık'taki kabrinin yanına gitti.

Bir süre burada dua eden E.D'nin daha sonra Ankara'da yaşadığı öğrenilen erkek arkadaşını telefonla arayıp çok sayıda ilaç içtiğini söylediği öğrenildi.

Erkek arkadaşının Ankara'dan telefonla bilgi verdiği, kısa süre sonra da vatandaşların da mezarlıkta bir baygın genç kız olduğu yönünde ihbarda bulunduğu 112 Acil servis ekipleri, olay yerine gidip ilk müdahaleyi yaptıkları E.D'yi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Tedavi altına alınan E.D'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ENGELLİ ANNENİN KIZINI ZORLA
KAÇIRDILAR...

[PAGE]


ENGELLİ ANNENİN KIZI KAÇIRILDI

Kahramanmaraşlı engelli anne, zorla kaçırıldığını öne sürdüğü kızının bulunması için polis ve jandarmadan yardım istedi.

Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba beldesinde ortopedik engelli Eşe Dut, 14 yaşındaki kızı Fatma'nın 22 gün önce evlerinin önünde bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldığını ileri sürdü.

Kızını kaçıranları tanımadığını, okuma yazma bilmediği için otomobilin plakasını alamadığını belirten Dut, kızının bulunması için polis ve jandarmaya başvurduğunu belirtti.

BELEDİYE BAŞKANININ KOLTUĞU İLE
MAKAM MASASINA HACİZ...

[PAGE]



BAŞKANIN KOLTUĞUNA HACİZ

Yozgat'ın Çandır ilçe Belediyesinin esnafa olan 124 bin lira borcu nedeniyle başlatılan icra takibi sonucu, belediye başkanının makam koltuğu ve masası ile kasadaki paraya el konuldu.

Önceki yıllarda belediyeye alınan kömürün bedeli olan 124 bin liranın ödenmemesi üzerine Çayıralan İcra Müdürlüğü tarafından başlatılan icra takibi sonucu haciz işlemi başlatıldı.

Çayıralan İcra Müdürü Nuran Kader, belediyeden 124 bin lira alacaklı olduğunu ileri süren kömür müteahhidi Emre Yıldırım'ın Avukatı Erdal Kılınç, iki polis memuru ile birlikte Çandır Belediye binasına geldi. Mahkeme kararını gösterip, Tahakkuk Servisi'ndeki çelik kasa açtırılarak kasada bulunan bin 745 liraya tutanakla el konuldu.

Görevliler daha sonra, Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu'nun makam odasına geçerek, başkanın makam koltuğu ve masasına da el koyup, belediyeden ayrıldı.

Makam koltuğu ve masasına haciz konulan Belediye Başkanı Ahmet Eroğlu, borcun kendisinden önceki dönemlere ait olduğunu, icra tarafından el konulan makam koltuğu ve masasını tekrar alıncaya kadar, sandalyede masasız olarak halka hizmet edeceğini söyledi.