BIST 10.861
DOLAR 32,57
EURO 35,28
ALTIN 2.471,21
HABER /  SPOR

BJKnin gözü FBli futbolcuda!

Fenerbahçe'ye kupadan sonra bir darbe daha vurmak isteyen BJK, Fenerli bir futbolcunun peşinde!

Abone ol

Beşiktaş, Hırvat file bekçisi Runje ile dün 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübü S.Liege’e 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek yönetim, 21 yaşındaki kaleciye de yıllık 1.3 milyon Euro verecek. Beşiktaş, Fener’İn golcüsü Nobre için de atağa geçti

Itandje pahalı bulundu
Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba ile yollarını ayıran Beşiktaş, Standart Liege’de forma giyen Hırvat kaleci Vedran Runje ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik direktör Tigana’nın yönetime verdiği listede İtandje’nin ardından ikinci sırada yer alan 21 yaşındaki Runge ile dün yapılan pazarlıklar sonrası kesin anlaşma sağlandı. Yönetimin faksla 3 yıllık imza attırdığı Hırvat kaleciye yıllık 1 milyon 300 bin Euro verilecek. Kartal, Belçika ekibi S.Liege’e de bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyecek. İtandje’den ise yüksek bonservis ücreti nedeniyle vazgeçildi.

Sıra golcüye geldi
Yönetim, golcü için de biri Türkiye diğeri İngiltere’den olmak üzere çok flaş iki isimle temasa geçti... Siyah-Beyazlılar’ın ilk bombası; Marcio Nobre... Kara Kartallar, Fenerbahçe’deki performansıyla büyük beğeni toplayan Sambacı için Cruzeiro’ya 2 milyon dolar bonservis bedeli teklif etti. Brezilya Kulübü maddi anlamda bu rakama çok sıcak bakıyor, ancak bu konuda Marcio Nobre’nin düşünceleri de büyük önem taşıyor. Kartal’da ikinci isim ise Liverpool’un yıldızı Cisse. Fransa Milli Takımı’nda oynayan yıldız futbolcu için yönetim girişimlerini sürdürüyor.

Fanatik