BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,14
ALTIN 2.464,05
HABER /  MAGAZİN

Biri seks partisinde, diğeri kokain

Skandallarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Lindsay Lohan uyuşturucu yüzünden hapis cezası almayı bekliyor.

Abone ol

Skandallarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Lindsay Lohan uyuşturucu yüzünden hapis cezası almayı beklerken sevgilisi Calum Best fahişelerle kokain partisinde görüntülendi.

Hollwood’un genç yıldızı Lindsay Lohan geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta sabaha karşı otomobiliyle kaza yaptı. Uyuşturucunun etkisinde olduğu anlaşılan 20 yaşındaki oyuncu göz altına alındı. Serbest kalmasının üzerinden sadece 48 saat sonra yine bir gece kulübünün önünde park etmiş duran arabasının içinde Lohan’ı görenler gözlerine inanamadı. Kendinden geçmiş bir şekilde arabanın koltuğunda oturan güzel yıldız arabadan aşağıya indiğinde ise yerde sürünmeye başladı.



Lindsay’le bir süredir bir dargın bir barışık yaşayan İngilizlerin efsanevi futbolcusu Michael Best’in oğlu Calum Best’in Lohan’ın tutuklandığı anlarda iki fahişeyle bir otel odasında kokain alırken çekilmiş görüntüleri internete düştü.

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla basına açıklama yapan Best şunları söyledi: ‘Ben bir bağımlıyım ve yaptıklarımdan dolayı pişmanlık duyuyorum’..