BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Birçok ilçede yarın sular kesik.

Çalışmalar nedeniyle, yarından itibaren Ankara'nın birçok yerinde sular kesilecek.

Abone ol

Pompa istasyonunda yapılacak bağlantı çalışmaları nedeniyle Yenimahalle ve Keçiören ilçelerindeki bazı yerlerde yarın su kesintisi yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yenimahalle'de bulunan su pompa istasyonunda yapılacak bağlantı çalışmaları nedeniyle yarın 09.00'dan itibaren Yenimahalle ve Keçiören'deki bazı iş ve yerleşim birimlerinde 15 saat süreyle su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Yenimahalle'de su verilemeyecek yerler şunlar: ''İvedik Organize Sanayi, OSTİM Örnek, OSTİM, OSTİM Yıldız sanayi siteleri, OSTİM Keresteciler Sitesi, Batıkent Uğur Mumcu ve İnönü mahalleleri, Yahyalar, Yeşilevler, Özevler, Karşıyaka, Demetgül, Güzelevler, Kayalar, M. Akif Ersoy, Dereboyu mahalleleri, Halil Erkut Caddesi, Demetevler'in tamamı, Çamlıca Mahallesi Polis Lojmanları, GİMAT Özankara ve Erciyes işyerleri, Karakum Mahallesi'nin alt kotları.'' Keçiören'de ise Ayvalı, Etlik, Aşağıeğlence, Emrah, Basınevleri, Karargahtepe, Kalaba, Şevkat, İncirli, Çiçekli, 19 Mayıs, Güçlükaya, Tepebaşı, Yakacık, Kamilocak, Çaldıran, Bağlarbaşı, Adnan Menderes, Yeşilöz, Şehit Kubilay ve Baraj mahallelerine su verilemeyecek.