BIST 8.964
DOLAR 34,27
EURO 37,47
ALTIN 2.900,73
HABER /  DÜNYA

Bir üniversiteden daha Erdoğan’a destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı evde kalmayacağı görüşüne Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencilerinden destek geldi.<br...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı evde kalmayacağı görüşüne Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencilerinden destek geldi.
Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalamayacağı görüşüne destek verdi. Öğrenciler, her anne ve babanın kızının veya oğlunun bir olumsuzlukla karşılamasını istemediğini belirterek, “Bence çok mantıklı hareket oldu. Özellikle ailelerin kaldığı binalarda apartmanlarda bu şekilde kız öğrencilerle erkek öğrencilerle aynı evde kalması bina sakinlerini rahatsız ediyordur. Ben anne baba olsam kızım ne yapıyor, kimle görüşüyor, kimlerin yanına gidiyor, hangi evlere gidiyor bilmek isterdim. Bence doğru, bana göre çok mantıklı bir atılım olmuş” dedi.
Bazı öğrenciler de kız ve erkeklerin aynı evde kalmasının uygun olmadığını ifade ederek, “Her erkek ve kız arkadaşının buluşması da fuhuş yapıyor anlamına gelmez. Ders çalışma, eğlence ve arkadaş ortamlarında bir arada bulunulabilir ancak kız ve erkeklerin aynı evde kalıp birlikte gecelemeleri ve uyumaları doğru değildir. Bu sebeple Başbakanımızın görüşlerini destekliyoruz” diye konuştu.
(İHA)