BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bir töre cinayeti daha!

Şanlıurfa'da evinde öldürülen genç kadının töre kurbanı olduğu ortaya çıktı

Abone ol

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evinde öldürülen 2 çocuk annesinin, babası tarafından tabancayla vurulduğu iddia edildi.

Ankara Mahallesi'nde, 2 çocuk annesi Fatma A. (33) iddiaya göre, eve gelen babası Mehmet Y. (55) tarafından silahla öldürüldü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının cesedini, otopsi için Ceylanpınar Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Yapılan incelemede, Fatma A'nın başına isabet eden 2 kurşunla öldüğü belirlendi. Olayın ardından kaçtığı belirtilen baba Mehmet Y'nin, daha önce işlediği bir cinayet nedeniyle yıllarca cezaevinde kaldığı ve ''şartlı salıverme'' yasasından yararlanarak, birkaç yıl önce tahliye olduğu bildirildi.

Cinayetin ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen mevsimlik tarım işçisi Abit A'nın, eşinin ''kötü yola'' düştüğü yönünde dedikoduların yayıldığını, babasının cinayeti bu yüzden işlemiş olabileceğini iddia ettiği öğrenildi. Bu arada, genç kadının bazı yakınları ise Abit A'nın bir süredir Van'da oturan bir kadınla ilişkisi olduğunu ve eşinden ayrılmak için ''kötü yola düştüğü'' dedikodularını etrafa yaydığını iddia ettiler.