BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

Artık yerli oyuncular yetmiyorson yıllarda türkiye'de dizi sektörü öylesine gelişti ki ihraç edilen diziler bir yana artık sınırlar içindeki oyuncular da yetmiyor.yapımcılar, yeni yüzler bulabilmek için gözlerini sınır ötesine çevirdi. önceleri yurt dışında yaşayan türk oyuncular yerli dizilerle...

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

ARTIK YERLİ OYUNCULAR YETMİYOR
Son yıllarda Türkiye'de dizi sektörü öylesine gelişti ki ihraç edilen diziler bir yana artık sınırlar içindeki oyuncular da yetmiyor.

Yapımcılar, yeni yüzler bulabilmek için gözlerini sınır ötesine çevirdi. Önceleri yurt dışında yaşayan Türk oyuncular yerli dizilerle şöhreti yakaladı. Sonra da Almanya'dan İtalya'dan hatta ABD'den oyuncular yerli diziler için kamera karşısına geçmeye başladı.

Yapımcıların yurt dışından 'ithal ettiği' daha 'tanıdık' oyuncuları hatırlamak, yüzlerini yeni göreceklerimizi de tanıtmak istedik.

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

Lavinia Longhi
İtalyan yıldız Longhi, son bir kaç yıldır ülkesinde adından çok söz ettiriyor. Onu yakında bir yerli dizinin başrollerinden birinde izleyeceğiz.

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

Monica Bellucci ile birlikte kamera karşısına geçtiği Sanguepazzo filmindeki performansıyla dikkat çeken Longhi, Ali İlhan'ın yönettiği Senyora Erica ile İtalyan Olmak filminde de rol aldı.

Bir öpüşmeyle ünlü oldu

Filmde, Claudia Cardinale, İsmail Hacıoğlu, Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçen Longhi, yakında başlayacak olan Uçurum adlı dizi için bir kez daha Türkiye'ye geldi.