BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bir kredi kartı dramı daha

Kredi kartı borcu nedeniyle kuymucu soymaya kalkan baba-oğul çetin cevize çarptılar.

Abone ol

Başkentte 5 bin YTL'lik kredi kartı borcu olan bir baba, oğluyla kurusıkı tabanca ile kuyumcu soymaya kalkıştı. Kuyumcu ikisini de yaraladı.

Baba-oğul hırsız soygunda vuruldu

Ankara'nın gecekondu semti Ayvalı'da oturan ve 16 yaşındaki oğluyla birlikte oto yedek parçacısında çalışan Ahmet A., beş bin YTL'lik kredi kartı borcunu ödeyemeyince, kuyumcu soymaya karar verdi. Sabah 08.30 sıralarında güneş gözlüğü ve şapka takan baba-oğul, Yeni Etlik Caddesi'ndeki bir kuyumcuya girdi. Baba Ahmet A. silahını çekerek, kuyumcu Ahmet Demirbaş'tan kasadaki altınları istedi. Kasaya eğilen kuyumcu silahını çekerek, soyguncu baba ve oğluna sekiz el ateş etti. Ahmet A. karnından, oğlu B.A.ise bacağından yaralandı. Yaralılar, olay yerine en yakın hastane olan GATA'ya kaldırıldı. Yapılan incelemede, soyguncuların silahının kuru sıkı olduğu belirlendi.

CEBİNDEN İKİ YTL ÇIKTI
Gözaltına alınan kuyumcu Ahmet Demirbaş, "Altınları istediler. Ben de altınlara uzanır gibi yaptım ve silahımı çekerek, ateş ettim. Kendimi korudum" dedi. Durumu ağır olan baba Ahmet A. hemen ameliyata alınırken ifade veren B.A., babasının borcu olduğu için soygun yapmak istediklerini söyledi.