BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.834,51
HABER /  GÜNCEL

Bir iğrenç haber de Manisa'dan

Siirt'teki olayın şoku atlatılamadan kamuoyu, bu kez de Manisa'dan gelen haberle sarsıldı.

Abone ol

14 ve 16 yaşındaki 2 kız çocuğu ile 16 yaşındaki erkek çocuğuna fuhuş yaptırmaktan 31 kişi gözaltına alındı... Şanlıurfa'da da bir kişi 3, 5 ve 14 yaşındaki erkek çocuklara cinsel istismarda bulunurken yakalandı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 14 ve 16 yaşındaki 2 kız çocuğu ile 16 yaşındaki 1 erkek çocuğa fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda, bu çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve kendileriyle cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir fuhuş çetesine yönelik olarak uzun süredir yürüttüğü istihbarat çalışması, küçük yaştaki çocukların fuhşa yönlendirildiklerini ortaya çıkardı.

ERKEK ÇOCUĞUNA DA FUHUŞ YAPTIRDILAR

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çetenin 14 yaşındaki H.G ve 16 yaşındaki D.K adlı kız çocuklarının yanı sıra 16 yaşındaki C.P isimli erkek çocuğunu da para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

HEM YAPTIRDILAR HEM DE ÇOCUKLARLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Operasyonda, çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdikleri iddiasıyla yakalanan 31 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

3, 5 VE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA İNŞATTA CİNSEL İSTİSMAR

[PAGE]



Şanlıurfa'da 22 yaşlarındaki bir kişinin 3, 5 ve 14 yaşındaki erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Ceylanpınar ilçesinde meydana geldi. Erkan A. (22) isimli şahıs, 14 yaşındaki K.Ö., 3 yaşındaki K.K. ile kardeşi 5 yaşındaki Ö.K.'yi Ceylanpınar ilçesinin Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata götürdü. Erkan A.'nın, 3 çocuğa burada cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

K.K. ve Ö.K.'nin ailesi çocuklarının saatlerdir eve gelmediğini polise bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri Ceylanpınar ilçesinde arama başlattı. Polis ekipleri arazileri ve boş inşaatları tek tek aradı.

POLİS İNŞAATTA BULDU

Polis daha sonra Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata gitti. Polis, Erkan A.'nın burada çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan Erkan A. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. K.Ö., K.K. ve kardeşi Ö.K. ailelerine teslim edildi.