BIST 8.876
DOLAR 34,27
EURO 37,50
ALTIN 2.928,22
HABER /  DÜNYA

Bir bebek vahşeti daha! Akıl almaz

Gölcük'te 9 gün boyunca evde aç ve susuz bırakarak ölümüne neden olan öğretmenin yaptığına benzer bir vahşet de Fransa'da yaşandı.

Abone ol

FRANSA'da bir anne görülmesini istemediği bebeğini 1.5 yıl boyunca otomobilin bagajında taşıdı.

Akrabalarının doğurduğu bebekten haberi olmasını istemeyen anne, bebeği tam bir buçuk sene  boyunca otomobilin bagajında tuttu.

Fransa’nın Dordogne bölgesine bağlı Terrason kasabasında arızalandığı için bir tamirhaneye getirilen bir otomobilin bagajını açan tamirciler korkunç bir manzarayla karşılaştı.

KUSMUK VE DIŞKI YIĞINI ARASINDA

Tamirhane sahibi Guillaume Iguacel, kendilerine getirilen otomobilin bagajından kötü kokular ve inlemeye benzer sesler gelmesi üzerine bagaj kapağını açınca, kusmuk ve dışkı yığını arasında kalmış bir bebekle karşılaştıklarını söyledi.

Tamirciler çok zayıf ve gıdasızlıktan halsiz düşmüş olan bir buçuk yaşlarındaki kız bebeği derhal emniyet güçlerine teslim ederken, aracı içinde çocukla bıraktıktan bir gün sonra geri gelen otomobil sahibi anne gözaltına alındı. Çift, akrabalarının bebeğin doğumundan haberleri olmasını istemediği için, bebeği doğduğu günden beri, yani yaklaşık bir buçuk yıldır otomobilin bagajında tuttuğunu itiraf etti.

CANİ ANNE TATİLE GİTTİ BEBEĞİ AÇLIKTAN ÖLDÜ... TIKLAYIN

Çevik kuvvet polisi eski eşinden doğurduğu 2 aylık bebeği evde yalnız bırakan öğretmen anne 9 günlük tatil dönüşü çocuğunun cesedi ile karşılaştı... HABERİ OKU

BEBEĞİN BABASI ÖLÜMÜN ARDINDAN NE DEDİ? TIKLAYIN

9 gün boyunca evde tek başına kalarak ölen bebeğin babası sonunda ortaya çıktı. HABERİ OKU

12790.20131029131742.jpg